Senzorji

Čedalje več gospodinjstev, tako hiš kot tudi stanovanj, se v notranjih ali v zunanjih prostorih, okolici domovanj poslužuje raznolikih in vsestransko uporabnih senzorjev. Ravno zaradi njihove raznolikosti, pestre palete jih praktično lahko uporabljamo kjerkoli za več različnih opravil oziroma nalog. Zatorej: v kolikor se ravno odpravljaš po nakupih novega senzorja, najprej razmisli, za kaj oziroma v kakšne namene se bo pretežno uporabljal, nato pa prebrskaj po spletni strani ceneje.si, kjer zagotovo najdeš točno takšnega, kot si želiš in potrebuješ. Na največjem primerjalnem spletnem mestu smo namreč pripravili ponudbo številnih proizvajalcev, ponudnikov, trgovcev, priznanih blagovnih znamk in trgovskih posrednikov, zato preden dokončno pokažeš na novo izbrano senzorsko napravo, primerjaj izdelke med seboj ter ujemi najboljšo kombinacijo kakovosti in cene.

Pri senzorjih med drugim lahko najdeš kotni senzor oziroma senzor nagiba, preden pa se ga poslužuješ, ga naročiš oziroma opraviš končna dejanja na blagajni, dodobra preberi vse oznake pri tehničnih lastnostih oziroma tehničnih posebnostih. Za namig in pomoč: pozorno spremljaj, kakšna merilna območja zagotavljajo ogledani in primerjani senzorji, kakšno je njihovo maksimalno merilno območje, prav tako poglej minimalno in maksimalno obratovalno napetost, pa resolucijo in maksimalno temperaturo. H kriterijem za pametni in zadovoljni nakup uvrsti tudi tip senzorja in vrednost njegovega upora.

V kolikor kotnega senzorja oziroma senzorja nagiba ne potrebuješ ali pa ga že imaš, preglej, ali lahko na svoj seznam potrebnih senzorjev uvrstiš: plinske, približevalne oziroma senzorje gibanja, PIR senzorje, radarske senzorje ali senzorje razdalj. Prav tako ti v novi pestri primerjalni ponudbi ponujamo in predstavljamo senzorje tiskanja, pa senzorje vlage, tiste za nadzor nivoja, svetlobne, ultrazvočne in temperaturne senzorje, najbolj priljubljeni, funkcionalni in vsestranski pa so zagotovo univerzalni senzorski moduli. Za dobro in brezhibno delovanje je priporočena še tehnika čip ali magnetnih kartic ter vsa ostala pomembna in potrebna oprema za senzorje.

preberi več
Nasveti 0
1449 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.