Supermarket

Elektromehanika

V sodobnem digitalnem svetu si praktično ne moremo predstavljati delovanja aparatur, naprav in pripomočkov, ki nam vsakodnevno olajšajo marsikatero opravilo. A da jim lahko zagotovimo nemoteno in brezhibno delovanje, je potrebno skrbeti za njihovo vzdrževanje oziroma dobro, primerno, brezhibno avtomatizacijo. Slednjo pa lahko med drugim zagotoviš tudi z elektromehaniko in s tem izboljšaš mehansko delovanje svojih najljubših aparatur, naprav in digitalnih pripomočkov.

K elektromehaniki med drugim sodijo akustične komponente, med katerimi lahko izbiraš mikrofonske kapsule, pa miniaturne zvočnike, vso potrebno opremo za prej že omenjene mikrofonske kapsule, kot tudi signalno napravo, namenjeno pretvarjanju zvoka. V kolikor tovrstnih elektromehanskih členov (še) ne potrebuješ, pa preveri, ali ti bodo za nadaljnja opravila prav prišle uporovne žice, temperaturno stikalo, multifunkcijski časovni rele, regulator, pritisno stikalo ali ultrazvočni odganjalnik nezaželenih živali.

Sicer med elektromehaniko lahko izbiraš tudi raznolike že izpostavljene releje, kot so denimo časovni, logični, termoregulacijski, vtični releji ter raznovrstni števci. Pri relejih pred nakupom upoštevaj material njihove izdelave, pa primerne dimenzije (dolžino, širino in višino), nazivno napetost tuljave, kot tudi preklopno napetost ter maksimalni preklopni tok. Prav tako natančno preglej priključke, tip releja, vrsto in značilnost njegovih kontaktov. Tudi tiskana vezja in varovalke so del pestre, na novo pripravljene ponudbe na največjem primerjalnem spletnem mestu ceneje.si. Tu lahko izbiraš in primerjaš med najštevilčnejšimi tipi raznolike elektromehanike. Prav tako lahko namesto osebnega prodajalca vse informacije pridobiš že z natančnimi opisi o posameznih izdelkih in storitvah, s tem pa se ubraniš zamudne hoje po raznolikih trgovskih centrih in se istočasno izogneš zmedi med nakupovalnimi policami.

preberi več
Cena
MIN MAX

Znamka

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
3 izdelki
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka