Merilni inštrumenti in laboratorijska oprema

(566 izdelkov)

Predvsem za profesionalne namene, meritve in raziskave se uporablja vse bolj nepogrešljiva laboratorijska oprema kot tudi z njo povezani merilni instrumenti. V kolikor pa za posamezne meritve ali za kakršne koli druga opravila potrebuješ laboratorijske elemente, preveri, kaj vse se nahaja v kategoriji merilnih instrumentov in laboratorijske opreme.

Med nepogrešljive elemente merilnih instrumentov in laboratorijske opreme se uvrščajo laboratorijske naprave, kjer lahko izbiraš analizatorje spektra, elektronska bremena, logične analizatorje, spajkalne postaje, infrardeče termometre in podobno. Za kar se da natančne in pravilne meritve izbiraj tudi nadvse precizne, natančne in meritvam oziroma laboratorijskim opravilom primerne. Med drugim je dobro upoštevati optiko, merilno območje, možnost aktivacije namerilnega laserja, pa sistem in funkcijo zadrževanja prikaza vrednosti, aktivacijo namerilnega laserja ter prikaz maksimalne oziroma minimalne vrednosti. Tudi osvetljen prikaz je za natančna opravila precej praktična funkcija, k temu pa pri posameznih laboratorijskih merilnih napravah sodi tudi infrardeči termometer. Preden izbereš pravega, preveri tudi primerno ločljivost temperature, dimenzije (višina, globina in širina), natančnost, maksimalne in minimalne nivoje emisij, morebitni optični termometer, oskrbo z napetostjo, težo, sam tip merilne naprave, čas vklopa in podobno.

Poleg laboratorijskih naprav k merilnim instrumentom in laboratorijski opremi sodijo tudi merilne naprave za okolje, merilni kabli, testne konice, ostala potrebna in pomembna merilna orodja, kot tudi vsa ostala oprema, primerna za izvajanje meritev, osciloskopi, testerji in preizkuševalniki ter razni vgradni elementi.

Poskrbi za svoje merilne instrumente oziroma laboratorijsko opremo ter se meritev in ostalih laboratorijskih del loti profesionalno, precizno in učinkovito. Poleg profesionalne rabe se namreč merilni instrumenti in laboratorijska oprema uporabljajo tudi za vsakdanja opravila v vinogradništvu, pripravi raznih živil, kot tudi del v okolici hiše, vrta, sadovnjaka in podobno.

več
566 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka