Supermarket

Stikala in tipkala

Praktično nobeno gospodinjstvo, čedalje pogosteje pa tudi nobena naprava, aparat in pripomoček ne obratujejo in si ne predstavljajo delovanja brez njim ustreznega nepogrešljivega stikala in tipkala. Opremi svoje domovanje s številnimi stikali in tipkali ter zagotovi učinkovito razsvetljavo in električno delovanje vseh svojih aparatur, istočasno pa poenoteno podobo vse elektro opreme v svoji hiši oziroma stanovanju.

K stikalom in tipkalom ne uvrščamo samo najbolj znanih, ki krasijo naše prostore, nam omogočajo boljšo in lažjo orientacijo v temi, pač pa so vse pogostejši tudi v digitalni industriji ter nepogrešljivi pri avtomobilih. Pri avtomobilskih stikalih še posebej previdno spremljaj funkcijo oziroma njihovo namembnost, pa debelino plošč, preklopno napetost ter preklopni položaj, kot tudi maksimalni preklopni tok, svetilno barvo, tip svetlobnega telesa, premer, ki je izredno pomemben predvsem pri vgradnji tipkala oziroma stikala, vsebino ter število pinov.

Poleg avtomobilskih stikal pa lahko v novi pestri, primerjalni ponudbi stikal in tipkal na najpreglednejšem in največjem spletnem mestu ceneje.si primerjaš in izbiraš med bimetalnimi, drsnimi, končnimi in močnostnimi stikali, prav tako smo zate pripravili »kolekcijo« naklonskih in plovnih stikal raznolikih ponudnikov, proizvajalcev, priznanih blagovnih in trgovskih znamk, pa trgovcev in trgovskih posrednikov. Med brskanjem stikal ali tipkal sicer lahko opaziš tudi široko paleto prevesnih in klecnih stikal, kot tudi tlačnih stikal in tipkal, odločitev pa lahko sprejemaš tudi med Reed-Kontakti, ukazovalniki, javjalniki, upravljalnimi ročicami ter vrtljivimi in ključnimi stikali. Poleg primarnih stikal in tipkal na istem spletnem mestu lahko najdeš tudi vso potrebno in primerno opremo za stikala oziroma tipkala. Nakupovanje z brskanjem iz kar domačega naslonjala je lahko veliko zabavneje, kot si predstavljaš. Enostavno, pregledno in hitro lahko dosežeš nakupno odločitev, ob tem pa ujameš še najboljšo kombinacijo kakovosti in cene.

preberi več
55 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka