Ohišja

Ohišja so pri vseh aparaturah, napravah, kot tudi pri pohištvenih kosih in ostali opremi za dom in vrt najpomembnejši sestavni deli. Namreč dobro, učinkovito, robustno, masivno in kvalitetno ohišje samo napravo obvaruje pred morebitnimi poškodbami, udarci, urezi, odrgninami, hkrati pa s svojimi oblikami, barvnimi odtenki (pri nekaterih) lahko pomenijo tudi dekorativne člene, ki zaokrožujejo celostno podobo hiše ali stanovanja.

Pri ohišjih lahko izbiraš ohišja raznolikih stikal, kjer je pomembno pozornost pred nakupom usmerjati na material same izdelave, oznake pri zaščiti, pa morebitne zareze za vstavljanje tiskanega vezja, transformatorja in podobno. Zagotovo prednost predstavljajo tudi tista ohišja z dodatnimi prezračevalnimi režami. Vsekakor natančno preveri dimenzije (dolžino, višino in širino), tip in vrsto ohišja, kot tudi samo vsebino ponudbe posameznih proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov.

Poleg klasičnih ohišij in stikalnih ohišij, lahko v primerjalni ponudbi pregledaš tudi opremo za raznovrstna ohišja, pa ročno ohišje, kjer je dobro tako kot pri ostalih ohišjih pred dokončno nakupno odločitvijo upoštevati kriterije in parametre, kot so dimenzije, tip in vrsta ohišja. Sicer enako upoštevaj tudi pri izbiranju stenskih, instalacijskih ohišij, zaradi svoje vsestranskosti pa so izredno priljubljena predvsem univerzalna ohišja.

Na največjem primerjalnem spletnem mestu ceneje.si lahko v pregledni primerjalni ponudbi izbiraš in primerjaš med najštevilčnejšimi tipi ohišij, s katerimi bo delovanje hiše in/ali stanovanja, s tem pa vseh naprav v njem, enostavnejše in učinkovito. Prav tako lahko namesto osebnega prodajalca vse informacije pridobiš že z natančnimi opisi o posameznih izdelkih in storitvah, s tem pa se (v kolikor ti to ne diši) ubraniš zamudne hoje po raznolikih trgovskih centrih in se istočasno izogneš zmedi med nakupovalnimi policami.

preberi več
Nasveti 0
več kot 5000 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.