Kompleti za sestavljanje in moduli

(31 izdelkov)

Sodiš me tehnične posameznike, katerim mehanizacija, avtomatizacija, digitalni svet in sodobna tehnologija ne predstavljajo nikakršnih težav, pač pa nasprotno: zanimanje in užitek? Se z veseljem spopadaš s svetom kamer, svetil, zvočnih naprav, avtomobilske elektrotehnike ali pa takšnega in drugačne eksperimentiranja? V kolikor je vsaj eden izmed tvojih odgovorov pritrdilen, preveri, kaj vse ponujajo kompleti za sestavljanje in moduli.

V kategorijo kompletov za sestavljanje in modulov smo na največji primerjalni spletni strani v Sloveniji ceneje.si pripravili raznolike brezžične oziroma prenosne module, prav tako module in zaslone za vse bolj priljubljene kamere, na drugem polu mehanizacije in elektrotehnike pa se pojavljajo tudi najmanjši, a izredno pomembni sestavni deli za avtomobilsko industrijo. Tu se denimo uvrščajo kompleti za avtomobilsko elektroniko, s katerim bo tvoj jekleni konjiček stalno v pogonu in v brezhibnem delovanju.

Sicer so vsestranski kompleti za razvijanje in moduli usmerjeni tudi na komplete za sestavljanje, na primer za sestavljanje merilne tehnike, napajalnikov, za sestavljanje ojačevalnikov oziroma HiFi, pa regulatorjev in svetlobnih efektov. Kot opaziš je na ceneje.si pripravljena raznolika ponudba kompletov za razvijanje in modulov, da pa izbereš pravega in zase najustreznejšega, v prvi vrsti upoštevaj namen in želeno uporabo. Kot denimo komplete za sestavljanje varnostne tehnike, ki se bistveno razlikujejo od kompletov za sestavljanje zvočnih in/ali prej omenjenih svetlobnih efektov. Pripravili smo tudi komplete in module za vse tehnične učence, ki bi se z učnimi kompleti lahko pobližje spoznali z vsemi tehničnimi, mehanskimi podrobnostmi, med kompleti za razvijanje ter moduli pa se najdejo tudi kompleti za eksperimentiranje, s katerimi lahko vedno znova odkriješ nekaj novega.

Pokaži več
31 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka