Supermarket

Pnevmatike in allfluidna tehnika

Med glavno opremo jeklenih konjičkov zagotovo sodijo pnevmatike in alfluidna tehnika. Za varno vožnjo je izredno pomembno njihovo vsakokratno vzdrževanje, katero pa se med drugim dosega tudi s posameznimi, specifičnimi deli. Med slednje na primer sodijo magnetni ventili, pa pnevmatični cilindri, tlačne cevi in ventili za Allfluid. Tudi na opremo za pnevmatike nikakor ne smeš pozabiti, in sicer še preden se usedeš za volan.

Med pnevmatiko in alfluidno tehniko sodijo dušilci zvoka za stisnjen zrak, pa raznovrstni filtri, kot tudi že omenjena magnetna stikala. Preden se odločiš za končno nakupno odločitev, pri magnetnih stikalih dodobra preveri, kakšna je njihova delovna napetost oziroma v kakšnem napetostnem območju se (lahko) nahajajo. Prav tako je pomemben kriterij za pravo izbiro maksimalna in minimalna temperatura ter maksimalni tok.

K nepogrešljivi opremi za pnevmatike sicer sodijo tudi manometri, pri katerih je pomembno upoštevati medij delovanja, pa območje delovnega tlaka, kot tudi minimalni in maksimalni obratovalni tlak, premer ter zunanji navoj. Pri pnevmatikah in alfluidni tehniki upoštevaj dimenzije ter najvišjo kakovost, saj le z najboljšimi pnevmatikami in alfluidno tehniko poskrbimo za brezhibno delovanje, neobrabljenost ter s tem za kar se da najvišjo raven varnosti in zaščite.

Na spletnem mestu ceneje.si ti poskušamo olajšati nakupovanje, prihraniti čas hoje po raznovrstnih trgovskih centrih in te ubraniti pred zmedo sodobnejše vse večje in enormne količine različnih proizvajalcev, ponudnikov in trgovskih posrednikov pnevmatik oziroma alfluidne tehnike. Preglej in primerjaj raznolike priznane blagovne znamke med seboj po kakovosti, ceni, vsestranski uporabi in funkcionalnosti, zmogljivosti ter po vseh ostalih, prav tako pomembnih tehničnih parametrih, ki jih najdeš pri opisih posameznih izdelkov oziroma storitev. Izberi tiste, ki bodo postali tvoj zaščitni znak in nepogrešljiv avtomobilski del na vsakem koraku.

preberi več
Cena
MIN MAX

Nakupovalni nasveti

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
0 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)
Izdelki s takšno kombinacijo lastnosti niso na voljo. Poizkusi z uporabo drugačne kombinacije filtrov ali pa uporabi vsak filter ločeno.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka