Garderobni kompleti / sestavi

Ob vstopu v stanovanje oziroma hišo običajno najprej vstopimo v garderobo, na hodnik oziroma v tako imenovano predsobo. Tam nas najpogosteje pričakajo garderobne omare, ki predstavljajo mesto, kamor odložimo svoje čevlje ter vrhnja oblačila, pa tudi prostor, kjer najdemo copate za raznovrstne goste. V domovih imajo pomembno vlogo pri shranjevanju različnih stvari, saj bi v nasprotnem primeru lahko domovanju zavladal kaos. Velikost in raznolikost sodobnega potrošnega trga omogoča, da lahko izbereš garderobno omaro oziroma kar celotne garderobne komplete in sestave, potrebne in prilagojene njihovemu namenu.

Med garderobnimi kompleti in sestavi lahko najdeš manjše oziroma nižje omare za shranjevanje čevljev, pa tiste višje za toplejše bunde, jakne, torbe in ostale drobnarije. H garderobnim kompletom in sestavom pa sodijo tudi garderobni paneli in skorajda nepogrešljiva ogledala. Običajno se garderobne omare ločijo glede na velikost, obliko, barvo in kvaliteto materiala, iz katerega so izdelane. Prav tako se ločijo glede na namen, s katerim jih bomo postavili.

Pri pestri izbiri garderobnih kompletov in sestav pozorno izbiraj med kakovostnim materialom izdelave ter se odloči za takšne, ki nudijo in zagotavljajo visoko odpornost na praske. Vse pomembnejša lastnost kvalitetnega garderobnega kompleta oziroma sestava je tudi njegova neobčutljivost na kemikalije.

Če svoje domovanje previdno prilagajaš celostni estetski podobi tudi predsobi dodaj videz, ki bo goste ob vstopu navdušila in popeljala skozi celotno hišo oziroma stanovanje v stilu in uglajenosti. Če prisegaš na nekoliko starejši, zgodovinski izgled pohištvenih kosov, tudi pri garderobnih kompletih in sestavih izberi tiste, antičnega videza. Če pa so tvojemu okusu bližje trenutni trendi brezčasnosti, so zate primernejši kombinirani kosi hrastovega laminata in belih plošč, ki z visokim sijajem vodijo v prestiž in v navdihujočo eleganco.

preberi več
Nasveti 0
31 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.