Klopi za predsobe

Da bo vstop v hišo oziroma v stanovanje kar se da najbolj čist, predvsem v zimskih zasneženih in spomladnih deževnih dneh, je dobro svoja premočena obuvala pustiti kar takoj na pragu. A za preprečitev okornega preobuvanja marsikdo najraje sede na klop za predsobe, kjer nadene udobne hišne copate.

Če si enakega mnenja in tvoje domovanje še nima primerne klopi za predsobo, preveri pestro ponudbo številnih modelov, oblik, dimenzij in večnamenske uporabe. V kolikor omaro ali nastavek za čevlje že imaš, tvoja hiša ali stanovanje pa še vedno ponuja dovolj prostega, še nezasedenega prostora, lahko posežeš le po klopi za predsobe, bodisi po popolnoma leseni, njeni imitaciji ali ostalih barv in odtenkov. Izbereš lahko tudi tiste oblazinjene, ki bodo tebi in vsem tvojim gostom zagotavljale največje udobje ob preobuvanju.

V primeru, da pa tudi ti biješ bitko s premajhnim prostorom in na vsakem koraku razmišljaš kar se da strateško, samo, da čim bolj racionalno zapolniš vsak kotiček svojega doma, izbiraj med klopmi za predsobe, ki zagotavljajo več v enem. Na primer odloči se za tiste pohištvene kose, primerne za na hodnike in predsobe, ki bodo poleg klopi ponujali še predalnike za lažje shranjevanje copat, ali pa dodaj še takšne s košarami. Tudi tu za največje udobje lahko posežeš po raznovrstnih (dekorativnih) blazinah, ki jih prilagajaš barvni estetiki celotnega doma.

Prvo vodilo pri nakupovanju klopi za predsobe naj bo tako kot drugod – pri ostalih pohištvenih kosih, kot že rečeno, upoštevanje razpoložljivega prostora. Natančno zatorej izmeri dimenzije (dolžino, širino in višino) in preveri, kako preprosto ali zahtevno je sestavljanje izbrane klopi za predsobo. Tudi kriterij čiščenja prašnih delcev ni zanemarljivo dejstvo. Upoštevaj material izdelave, saj se občutljiv les ob mokrem brisanju lahko napije tekočine, vlage in se prične uničevati.

preberi več
Nasveti 0
120 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.