Garderobni paneli in obešalniki

(237 izdelkov)

Predsoba je po mnenju nekaterih duša vsake hiše in stanovanja. Kot tako jo lahko razumemo tudi na način, da takoj ob vstopu v naše domovanje tam odložimo stvari, ki jih v nadaljevanju ne bomo potrebovali. Da bomo stvari tam resnično lahko odložili in se ne bodo valjale naokoli, je dobro imeti primeren, funkcionalen in racionalen garderobni panel in/ali obešalnik, s katerim poskrbimo tudi za urejen, brezhiben videz našega doma.

Pred nakupom garderobnih panelov in obešalnikov se pozanimaj o njihovi širini, višini in globini ter jih prilagajaj prostoru, ki ga imaš na voljo. V večini garderobni paneli in obešalniki že sami po sebi predstavljajo urejenost in ekonomski prihranek prostora. Kakovostno lahko nadomestijo večje omare, pripomorejo pa tudi k olepšanju prostora, k njegovi estetski dovršenosti.

Med garderobnimi paneli in obešalniki izbiraj tiste, ki bodo kar se da ugodili tvojemu okusu in potrebam. Trenutno najnovejši trendi in smernice narekujejo svetlejše, bele kose predsob, najpogosteje izbrani so leseni materiali, ki tudi po končnem izgledu predstavljajo imitacijo denimo iverne plošče. Prav tako so najnovejši modeli lakirani in visoko lesketajoči. Prednost poleg estetskega užitka in zadovoljivosti pa naj predstavlja tudi vzdrževanje čistoče. Namreč veliko lažje je prašne delce odstranjevati iz tistih garderobnih panelov in obešalnikov, katerih nega je prilagojena suhemu brisanju.

Prebrskaj, kaj vse smo ti za najenostavnejšo primerjavo številnih proizvajalcev garderobnih panelov, obešalnikov, omar, nastavkov za čevlje in podobno, pripravili na spletni strani ceneje.si. Izberi najlepši, najkoristnejši in najprimernejši kos pohištva, ki bo celotnemu domovanju dodal prijetno noto in bo z vsakim vstopom v hišo oziroma v stanovanje napovedal prijetno in estetsko dovršeno atmosfero.

Pokaži več
237 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka