Zaščitna oprema

(33788 izdelkov)

Se zavedaš, da lahko brez ustrezne zaščite pri različnih opravilih resno ogroziš svoje zdravje? Poskrbi za brezhibno varnost! Že pred nakupom varovalne opreme preglej celotno ponudbo, med seboj primerjaj različne izdelke in si poenostavi odločitev.

V kategoriji zaščitne opreme najdeš izdelke za zaščito dihal, zaščito glave, oči in obraza, rok ter sluha, poleg tega pa si lahko ogledaš tudi ponudbo višinskih varoval ter zaščitnih oblačil in obutve.

Pred poškodbami pri delu te varujejo delovna oblačila, zaščitne čelade, varilne maske, čepki za ušesa ali slušalke, zaščitna očala, rokavice in ustrezna obutev. Med oblačili lahko najdeš na primer gozdarske hlače, klasične poletne delovne hlače, vrtne predpasnike, delavske kape, telovnike, kombinezone z ali brez kapuce, hlače z naramnicami ali kratke hlače in še kaj.

Za zaščito pri delu v gozdu se zaščitiš z gozdarsko čelado, za ostala dela pa so na voljo klasične varovalne čelade. Ušesa lahko zavaruješ s čepki ali pa slušalkami, ki varujejo sluh. Zaščitna očala omogočajo različne stopnje zaščite, zato pred nakupom preveri, kakšna točno potrebuješ. Za varovanje dihal so na voljo maske, ki varujejo dihalne poti.

Med zaščitnimi čevlji lahko najdeš bolj športne varnostne čevlje ali pa robustnejšo delovno zaščitno obutev. Oba tipa čevljev vsebujeta kovinsko kapo, ki varuje tvoje prste pred mehanskimi poškodbami, na voljo pa so tudi visoki gumijasti škornji.

Med zaščitno opremo lahko poiščeš še ženske ali moške zaščitne rokavice iz različnih materialov. Najdeš lahko pletene, gumijaste ali fino tkane rokavice iz mikromaterialov, na izbiro pa imaš tudi rokavice iz hidrofobiranega govejega usnja s podlogo. Izbor materiala je seveda odvisen od tega, s kakšnim delom imaš opravka. Med ostalimi zaščitnimi pripomočki so še držalne vrvi, varovalni seti za višinska dela, Y-BFD vezivo z blažilcem padcev, ščitniki kolen, čistilne krpice in druga čistilna sredstva.

več
33788 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka