Krožne in zajeralne žage

(882 izdelkov)

Za kar se da najenostavnejše, a hkrati najučinkovitejše in najvarnejše rezanje oziroma žaganje, potrebuješ temu primerno najboljšo žago. Na spletnem mestu ceneje.si smo zate pripravili največjo in najpreglednejšo primerjalno ponudbo številnih proizvajalcev, najboljših in najbolj priznanih blagovnih znamk krožnih in zajeralnih žag. Izberi sebi najustreznejšo, prihrani čas, namenjen hoji po trgovinah, ter ga raje zamenjaj za čas preizkušanja svoje nove krožne in/ali zajeralne žage.

Na kaj vse pa je potrebno paziti, ko nakupuješ in izbiraš med vrsto raznolikimi krožnimi in zajeralnimi žagami? Pri vsakem delu in med vsakim opravilom je na prvem in najpomembnejšem mestu zagotovo varnost in zaščita. Zatorej poglej, kako zagotovljeno zaščito potencialna krožna ali zajeralna žaga nudi. Vsekakor pa med prvimi na seznam prioritetnih lastnosti zapiši tudi njihovo delavno moč, saj višja kot bo le-ta, bolj zmogljiv in učinkovit bo tvoj novi delavski pripomoček. Nekatere mize krožnih in zajeralnih žag so izdelane iz tlačnega litnega aluminija, k dolgi življenjski dobi motorja pa pripomore bakreno navitje. V nadaljnje preglej še, ali posamezni ponudnik ogledane krožne oziroma zajeralne žage sledi napredni tehnologiji in njenim najvišjim standardom, kot denimo tako imenovanemu še izboljšanemu odsesovalnemu sistemu, ki zaščiti pred prahom in odrezkom. Ob tem so izjemnega pomena še napetost oziroma vrednost frekvenc, pa velikost žaginega lista, kot tudi kapaciteta razenja in celotna dimenzija krožne in zajeralne žage.

Med ponudniki krožnih in zajeralnih žag preglej, kdo za najboljšo ceno ponuja najboljšo kakovost in največ dodatne opreme. Med slednjo se na primer lahko uvrstijo vrečke za odrezke, pa sponka, eden ali več podaljškov same mize, potrebno orodje za menjavo žaginega lista in podobno. Poleg vsega omenjenega k prioritetam za nakup dodaj še kakovostno in masivno izdelano ohišje krožne ali zajeralne žage, da bo ta v tvoji delavnici še dolgo časa obdržala svoje nepogrešljivo mesto.

Pokaži več
882 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka