Krožne in zajeralne žage

Za kar se da najenostavnejše, a hkrati najučinkovitejše in najvarnejše rezanje oziroma žaganje, potrebuješ temu primerno najboljšo žago. Na spletnem mestu ceneje.si smo zate pripravili največjo in najpreglednejšo primerjalno ponudbo številnih proizvajalcev, najboljših in najbolj priznanih blagovnih znamk krožnih in zajeralnih žag. Izberi sebi najustreznejšo, prihrani čas, namenjen hoji po trgovinah, ter ga raje zamenjaj za čas preizkušanja svoje nove krožne in/ali zajeralne žage.

Na kaj vse pa je potrebno paziti, ko nakupuješ in izbiraš med vrsto raznolikimi krožnimi in zajeralnimi žagami? Pri vsakem delu in med vsakim opravilom je na prvem in najpomembnejšem mestu zagotovo varnost in zaščita. Zatorej poglej, kako zagotovljeno zaščito potencialna krožna ali zajeralna žaga nudi. Vsekakor pa med prvimi na seznam prioritetnih lastnosti zapiši tudi njihovo delavno moč, saj višja kot bo le-ta, bolj zmogljiv in učinkovit bo tvoj novi delavski pripomoček. Nekatere mize krožnih in zajeralnih žag so izdelane iz tlačnega litnega aluminija, k dolgi življenjski dobi motorja pa pripomore bakreno navitje. V nadaljnje preglej še, ali posamezni ponudnik ogledane krožne oziroma zajeralne žage sledi napredni tehnologiji in njenim najvišjim standardom, kot denimo tako imenovanemu še izboljšanemu odsesovalnemu sistemu, ki zaščiti pred prahom in odrezkom. Ob tem so izjemnega pomena še napetost oziroma vrednost frekvenc, pa velikost žaginega lista, kot tudi kapaciteta razenja in celotna dimenzija krožne in zajeralne žage.

Med ponudniki krožnih in zajeralnih žag preglej, kdo za najboljšo ceno ponuja najboljšo kakovost in največ dodatne opreme. Med slednjo se na primer lahko uvrstijo vrečke za odrezke, pa sponka, eden ali več podaljškov same mize, potrebno orodje za menjavo žaginega lista in podobno. Poleg vsega omenjenega k prioritetam za nakup dodaj še kakovostno in masivno izdelano ohišje krožne ali zajeralne žage, da bo ta v tvoji delavnici še dolgo časa obdržala svoje nepogrešljivo mesto.

preberi več
Nasveti 0

Komentarji

Pred 9 meseci

METABO potezna žaga KGS 254 M (602540000)

METABO potezna žaga KGS 254 M (602540000)

V trgovini MEGADOM v Podskrajniku, danes videna cena 255,00 EUR.

Pred 10 meseci

RYOBI namizna žaga RTMS1800-G

RYOBI namizna žaga RTMS1800-G

Pri novi namizni žagi je opletala klina ,poslali smo ga na servis sedaj pa dela 7 let brez problema. Za ta denar je Ryobi dober orodje baterijsko vrtalko imam od leta 2006 pa normaln dela ,batarije sem pa menjal po 8h letih lp Borut

Pred 2 letoma

RYOBI namizna žaga RTMS1800-G

RYOBI namizna žaga RTMS1800-G

jajca, sekular je crknil po 15 minutah.

464 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.