Otroške postelje

Se tudi pri tebi doma srečujete z novim življenjskim obdobjem, ko prihaja bodisi nov družinski član ali pa otrok zaradi odraščanja zapušča starševsko spalnico in se seli v samosvoje gnezdece? Za načrtovanje nove ali preurejanje že obstoječe otroške sobe pa je potrebno pomisliti tudi na novo otroško posteljo.

Za najmlajše, dojenčke so seveda primerne jasli ali manjše otroške posteljice, vse bolj priljubljene pa so kombinirane posteljice s previjalno mizo, ki se ob otrokovem odraščanju spreminjajo v veliko, tradicionalno oziroma klasično enojno otroško posteljo. Za nekoliko večje otroke so vse pogostejše višinske postelje, kombinirane z omarami in pisalnimi mizami. So odlične za izkoriščanje prostora, predvsem, če si sobo deli več bratcev in sestric. V tovrstnih situacijah v poštev pridejo tudi pogradi, trenutna ponudba na trgu pa ponuja vse bolj prilagodljive, pisane in takšne z najbolj priljubljenimi risani junaki oziroma tiste, prilagojene sanjskemu poklicu tvojega otroka. Tako si denimo fantje želijo postelje, v obliki avtomobila, gasilske postaje ali gradu, deklice pa z veseljem zaspijo kot princese ali barbie prijateljice.

Postelja tvojega otroka naj bo predvsem po njegovem okusu, saj bo le tako z veseljem legel vanjo. Prilagajaj jo prostoru, če pa želiš posteljo, ki bo tvojemu malčku služila dlje časa, boljšo izbiro predstavlja univerzalna, brezčasna, ki pa se poljubno lahko dekorira z okrasnimi mrežami, vrečami, blazinami ali nalepkami.

Na naših spletnih straneh najdeš tudi raznolike posteljne okvirje, ki jih nato poljubno sestavljaš in prilagajaš ostalemu otroškemu pohištvu. Prebrskaj, kaj vse ponujajo številni slovenski in tuji proizvajalci pohištvenih in otroških kosov ter med njimi izberi najprimernejše ležišče za svojega malčka. Na takšen način mu omogoči najlepši čas, brezskrbno in veselo igro ter najlepše sanje na sanjski otroški postelji.

preberi več
Nasveti 0
433 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.