Otroška postelja DREAMY (več barv in dimenzij)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prikupna otroška postelja DREAMY vsebuje vse kar vaš otrok potrebuje za takojšen varen in kvaliteten spanec. V setu prejmete posteljni okvir, varnost... Preberi cel opis
376,30 € -30 %
263,40 €
21-28 dni
-30 %376,30 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi. Dobavljivo v 21 - 28 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Salonpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Salonpohistva.si za izdelek Otroška postelja DREAMY (več barv in dimenzij). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Letveno dno
da
Material
Podposteljni predal
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01BAB44A
Prijavi napako
Prikupna otroška postelja DREAMY vsebuje vse kar vaš otrok potrebuje za takojšen varen in kvaliteten spanec. V setu prejmete posteljni okvir, varnostna ograjica, podposteljni predal, letvice ter penasto ležišče. Je univerzalne postavitve, tako da se lahko ob montaži sami odločite na kateri strani želite imeli predal in varnostno ograjico. Na voljo je v 4ih različnih barvah, ki popestrijo otroško sobico.

Postelja ima dvojni predal in premično ograjico dolžine 100 cm, ki zagotavlja varnost med spanjem. Maksimalna nosilnost je 100 kg.

KLASIČNI DIZAJN, KI NIKOLI NE BO IZ MODE

Opremite otroško sobo s prikupno kolekcijo otroškega pohištva DREAMY, ki je na voljo v kar štirih različnih barvah in s številnimi različnimi vzorčki med katerimi lahko otrok prosto izbira in si tako ustvari svojo sanjsko in unikatno sobico. Klasičen dizajn otroške sobice je vedno moderen in vsakemu otroku pričara nasmešek na obraz.

FUNKCIONALNO POHIŠTVO ZA DOBER RAZVOJ OTROKA

Kolekcija DREAMY se ponaša s funkcionalnostjo saj je vsak kos pohištva dizajniran na način, ki omogoča lahko uporabo in maksimalno izkoristi vsak centimeter zasedenega prostora. S kolekcijo DREAMY bo vaš otrok z veseljem preživljal prosti čas v svoji sobi.
Otroška postelja DREAMY (več barv in dimenzij)
Otroška postelja DREAMY (več barv in dimenzij)
263,40 €
v Salonpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka