Postelja RICO s predalom, bela

Postelja RICO s predalom, bela

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
POSTELJA RICO JE ZA VSE TISTE, KI ZA SVOJE OTROKE ŽELIJO NEKAJ VEČ KOT SAMO DOBER SPANEC

Otroška postelja RICO zgotavlja izjemno kakovost. Postelja RICO...
Preberi cel opis
542,77 € -35 %
352,80 €
10-21 dni
-35 %542,77 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 10 - 21 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:53.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Salonpohistva.si ponudbi
Ponudba trgovine Salonpohistva.si za izdelek Postelja RICO s predalom, bela. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dolžina (cm)
200
Letveno dno
da
Material
MDF
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX008B4783
Prijavi napako
POSTELJA RICO JE ZA VSE TISTE, KI ZA SVOJE OTROKE ŽELIJO NEKAJ VEČ KOT SAMO DOBER SPANEC

Otroška postelja RICO zgotavlja izjemno kakovost. Postelja RICO je oblikovana predvsem zato, da lahko svojemu otroku ustvarite varno in ljubko sobico, za kar vam ne bo potrebno odšteti celega bogastva. V kakovost same postelje vas bo prepričala uporaba naravnega lesa ter visoko kakovostnih plošč MDF. Konstrukcija vseh otroških postelj pa je povezana z zelo močnimi in trdnimi vijaki.

Poleg postelje dobite tudi posteljni pod in ležišče!

V POSTELJI SE BO VSAK OTROK POČUTIL POSEBNO IN VARNO

Ključno vodilo ustvarjalcev otroških postelj je ponuditi posteljo, v katerem bo otroški spanec predvsem zdrav in varen. Naravni les in visoko kvalitetne plošče MDF prelakirajo z lakom na vodni osnovi, kateri je brez vonja in ne škoduje zdravju vašega otroka, ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Prelakirajo ga kar trikrat, saj s tem zagotavljajo trajnost in jasnost barve. Vsi robovi posteljnega okvirja pa so tudi skrbno zaobljeni, zaradi katerih so postelje primerne tudi za vaše najmlajše.

OTROŠKE POSTELJE BODO IZPOLNILE VSE VAŠE ZAHTEVE IN ŽELJE VAŠEGA OTROKA

Najlepši kompliment, ki smo ga lahko deležni je nasmeh na obrazu vašega otroka, najboljša vizitka in reklama pa vsekakor vaše zadovoljstvo.

Poleg vseh ugodnosti pa imate na izbiro zelo veliko različnih modelov, pri katerih sami izbirate tudi barvne kombinacije. Poskrbljeno pa je tudi za tiste, kateri imate prostorsko stisko v otroških sobicah, saj so postelje primerne tudi za več otrok. Namreč, večini modelov lahko dodate dodatno ležišče v obliki pograda ali v predalu pod prvotno posteljo, seveda pa lahko tudi oboje. Če dodatnega ležišča ne potrebujete, pa lahko v dodatnem predalu shranjujete perilo ali igrače.

Kaj je MDF?

MDF plošče so visoko kvalitetne, homogenost in stabilnost pa omogočata neposredno lakiranje. Izdelane so iz lesnih vlaken (bukev, smreka in jelka) z dodatkom smole. Pri postelji RICO si lahko poleg barve posteljnega okvrja izberete tudi poljubno barvo MDF plošče. Zaradi svoje odpornosti so odporne tudi na vlago. 
Postelja RICO s predalom, bela
Postelja RICO s predalom, bela
352,80 €
v Salonpohistva.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka