Kuhinjski bloki

(400 izdelkov)

Za marsikoga kuhinja predstavlja ustvarjalnico ali umetniški atelje. Tam lahko izražaš svojo domišljijo, kreiraš ali raziskuješ nove, še nepreizkušene dobrote, s katerimi nadaljnje lahko razveseljuješ družino, otroke, prijatelje, znance ali sosede, ki nepričakovano pridejo na obisk. Tam se rojevajo nove jedi, hkrati pa je kuhinja prostor, ki lahko združi vso družino pri peki ali kuhi vsakodnevnih obrokov.

Da bo čas, preživet v kuhinji, še zabavnejši, je dobro imeti takšno, v kateri se počutiš kar se da udobno, razporeditev kuhinjskih elementov pa predstavlja nemoteno gibanje po njej. Če ti sestavljanje lastne kuhinjske podobe ne diši preveč, lahko pobrskaš po raznoliki ponudbi že oblikovanih in ponujenih kuhinjskih sestavih. Ob tem upoštevaj dimenzije in jih prilagajaj razpoložljivemu prostoru. Zbiraj med različnimi modeli, tako po izgledu, kot po oblikah in sestavih. V kolikor si ljubitelj starin, je zate zagotovo boljša izbira kuhinjskih sestavov zgodovinskega leska, imitacije temnejšega lesa in valovitih oblik. Če pa po duši predstavljaš sodobnost, modernost in arhitekturno obarvanost, posegaj po čistih, ravnih potezah svetlejših odtenkov, z dodanim lesketajočim se, poliranim videzom. Seveda je pot do izbire daljša, veliko bolj zapletena, kot si misliš, a v prvi vrsti sledi zvestobi svojega okusa.

V primeru, da se po kuhinji radi podijo tvoji malčki, je varnejša odločitev kuhinjskih sestavov zaobljenih in ne ostrih oblik. Prav tako bodo prednost ob tem imeli takšni kuhinjski sestavi, ki bodo imeli vratca omaric in predalnikov prilagojena mehkemu zapiranju.

Pri nakupu novega kuhinjskega sestava primerjaj materiale in izbiraj kar se da najbolj kakovostnega. S tem preprečiš morebitno rahljanje posameznih elementov in zagotoviš dolgo obstojnost svojega kuhinjskega kotička. Predvsem priporočljive so plastične »pvc« noge, na katerih stojijo sodobni kuhinjski sestavi, z njimi pa se preprečuje morebitno uničenje zaradi pretiranega izlitja vode, s tem pa nepotrebnega vsrkavanja vlage.

Pokaži več
400 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka