Transport za pse

Ali tudi ti sodiš med tiste lastnike psov, ki svoje štirinožne prijatelje radi vzamejo seboj na izlet, potovanje ali na krajši oddih? V kolikor je tvoj odgovor pritrdilen, zagotovo potrebuješ temu primerne in ustrezne pripomočke oziroma dodatke, ki pripomorejo k transportu za pse.

K transportu za pse med drugim sodijo boksi in kletke. Ne glede na to, po kateri vrsti dodatka oziroma pripomočka transporta za pse posežeš, vedno v prvi vrsti posrbi za kar se da varno in čim manj stresno vožnjo oziroma potovanje svojega kosmatinčka. V kolikor se pes prvič vozi v tovrstnem transportu za pse, je priporočljivo, da bodisi boks ali kletko kupiš že nekaj časa pred potovanjem, namreč zato, da se nanj nekoliko prej privadi, prav tako pa že okusi nov prostor in vonj.

S transportom za pse se nikar ne prenagli, pač pa primerjaj številne izdelke priznanih blagovnih znamk, proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov med seboj. Predvsem pomembno je, da transport za psa z dimenzijami prilagajaš njegovi velikosti, starosti, vrsti oziroma pasmi. Tudi material, s tem pa nosljivost, stabilnost in masivnost dodatno pripomorejo k ugodju, udobju in dolgi obstojnosti pripomočkov transporta za pse.

Sodobna, pestra, tržna potrošniška ponudba štirinožnih prijateljev vse bolj zagotavlja raznolike oblike, modele kot tudi že omenjene in izpostavljene materiale. Med slednjimi kot najbolj priljubljeni transport za pse ostajajo plastične kletke oziroma boksi, sledijo pa jim aluminijasti ter še bolj priporočljivi in udobni mehki, ki v poštev pridejo še posebej pri daljših vožnjah ter potovanjih. Odločaš se lahko sicer tudi med klasičnimi rešetkastimi kletkami, pa med pregrinjali za avtomobile, prav tako primerni za prevažanje pa so avto varnostni pasovi za pse, pregrade, nosilne torbe, avto mreže ter podobno.

preberi več
269 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.