VIDAXL zložljiva kovinska kletka za pse XXL

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Ta zložljiva pasja kletka bo v veliko pomoč pri usposabljanju in namestitvi vaših pasjih prijateljev. Edinstvena postavitev,trajna in varna funkcije, naredi ta zaboj odli... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

20

Cena je bila osvežena danes ob 10:25.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o vidaXL.si ponudbi
Ponudba trgovine vidaXL.si za izdelek VIDAXL zložljiva kovinska kletka za pse XXL. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Tip transporta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00569067
Prijavi napako
Ta zložljiva pasja kletka bo v veliko pomoč pri usposabljanju in namestitvi vaših pasjih prijateljev. Edinstvena postavitev,trajna in varna funkcije, naredi ta zaboj odličen za skoraj vsako mesto v vašem domu.

Kletka ima pametno, pregibno zasnovo, ki zavzema le malo prostora za shranjevanje, ko ni v uporabi. Ima 3 močna vrata, ki zagotavljajo ne samo priročen dostop, ampak tudi zagotavljajo vašemu psu da ne more pobegniti skozi vrata. Težak jeklen okvir zagotavlja maksimalno moč in stabilnost, ki to kletko naredi eno od najmočnejših na trgu. Kletka ima tudi trpežno plastično talno oblogo, ki je enostavna za čiščenje.

Zložljiva kletka ima preprost videz in trajen, nerjaveč, pocinkan zaključek. Močna konstrukcija bo varovala vašega ljubljenčka. Zaradi svoje kompaktne velikosti je idealna za palubo, teraso, dvorišče in garaže.
VIDAXL zložljiva kovinska kletka za pse XXL
VIDAXL zložljiva kovinska kletka za pse XXL
101,99 €
v vidaXL.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka