Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Dodatki za svetila

(1799 izdelkov)

Če potrebuješ dodatno opremo za razsvetljavo v tvojem domu, malo pobrskaj po spletni strani Ceneje.si, kjer ti je na voljo velik izbor dodatkov po ugodnih cenah. Izbiraš lahko med različnimi napajalniki, profili za LED trakove, senzorji, stikali, dozami za stikala, zatemnilniki, daljinskimi upravljavci,…

Če v svojem domu uporabljaš osvetlitev z LED tehnologijo, potem potrebuješ napajalnik. Napajalniki ali pretvorniki so naprave, ki spreminjajo omrežno napetost 220V v napetost, 12V, ker je le ta primerna za LED svetila. Napajalnik izbiraš glede na njegovo moč, ki mora biti ustrezna potrebam tvoje LED svetilke. Za podometno vgradnjo napajalnika potrebuješ tudi primeren nosilec in tudi tega prav tako lahko poiščeš med dodatki za svetila. Ker so napajalniki različnih velikosti in oblik, natančno izberi primeren nosilec, da bo popolnoma ustrezal prav tvojemu napajalniku.

Če nameravaš za razsvetljavo v svojem domu uporabiti LED trakove, potem ti bodo verjetno prišli zelo prav tudi profili za te trakove, ki ti omogočajo podometno vgradnjo traku. S tem lahko dosežeš učinek nevidnosti traku, da je videti, kot da bi svetloba prihajala od nikoder oziroma sevala ven iz stene. Nosilci za LED trakove so narejeni iz različnih materialov, zato izberi tistega, ki se najlepše poda k tvoji notranji opremi.

Senzorji gibanja ti omogočajo avtomatsko prižiganje luči, kar je lahko ponoči zelo praktično. Pri stikalih se lahko odločiš za navadno stikalo, ali za stikalo z zatemnilnikom. To je lahko zelo dobrodošel učinek v večnamenskih prostorih, ki ob različnih priložnostih potrebujejo različno stopnjo osvetlitve. Za vgradnjo stikala v steno pa seveda potrebuješ tudi primerno dozo za stikalo.

Zelo udobno je tudi, če lahko upravljaš z vsemi funkcijami tvojega svetila kar iz naslanjača. To ti omogoča daljinski upravljalnik s katerim lahko svetilo prižigaš, ga ugašaš, svetlobo lahko poljubno zatemnjuješ in menjaš barve, če ima tvoja svetilka to funkcijo.

Pokaži več
1799 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka