Pripomočki za šivanje

(351 izdelkov)

Na Ceneje.si lahko najdeš obilico najrazličnejših pripomočkov za šivanje. V tej kategoriji so ti na voljo so tako pripomočki za ročno šivanje, kot pripomočki za strojno šivanje. Če že veš, kaj potrebuješ, lahko to skoraj zagotovo najdeš na tem spletnem mestu

Če potrebuješ set novih igel za šivanje, ali pa škatlico bucik – oboje lahko najdeš tu. Število igel ali bucik je v posameznem setu različno, zato pred nakupom preveri, ali ustreza tvojim potrebam. Prav tako je pred vsakim nakupom igel potrebno vedeti, čemu so namenjene – saj niso vse primerne za vse vrste blaga. Igle se med seboj lahko razlikujejo tako po dolžini kot – še pomembneje – po širini. Predebela igla lahko uniči kakšen bolj tanek in nežen material, zato se pred nakupom pozanimaj tudi o tem.

Prav tako so ti na tej spletni strani na voljo tudi različni naprstniki, škarje in škarjice, elastike v različnih barvah in še marsikaj. Če povečini šivaš strojno lahko v tej kategoriji poiščeš tudi dodatne igle ali žarnice za šivalne stroje. Tudi pri nakupu strojnih igel upoštevaj zgornji nasvet in se najprej odloči, za kakšen material jih potrebuješ ter potem poišči najprimernejše igle.

Blazinice za zabadanje bucik pridejo prav pri obeh načinih šivanja. Prav tako lepilni trakovi, s katerimi lažje sešiješ skupaj dva kosa blaga, ne da bi se katerikoli od njiju premaknil. Krojaška kreda večinoma pride prav zahtevnejšim uporabnikom, a tudi pri bolj osnovnem načinu šivanja ni odveč. Z njo lahko na primer označiš dolžino roba, kadar želiš zarobiti hlače. Obstajajo tudi lepilni trakovi, ki jih aktiviraš s toploto likalnika. Pri uporabi teh šivanje sploh ni potrebno, saj so večinoma odporni tudi na pranje v pralnem stroju.

V tej kategoriji lahko poiščeš tudi nekatere dekorativne izdelke za šivanje - okrasne trakove za zarobljenje oblačil ali našitke, morda še kakšen svetleč okrasek in še kaj bi se našlo. Poskrbljeno je tako za hobi program, kot za zahtevnejše uporabnike. Pa tudi za najmlajše je poskrbljeno. Od otroških šivalnih strojev, do šivalnih projektov za otroke – vse to lahko poiščeš na enem mestu.

Pokaži več
351 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka