NIKON bliskavica SB-700

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vsestranska bliskavica, preprosta za uporabo in združljiva z Nikonovimi aparati formata FX in DX ter z Nikonovim kreativnim sistemom osvetljevanja. Je preprosta za uporab... Preberi cel opis
309,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 3-5 dneh Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek NIKON bliskavica SB-700. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Kontrola
TTL
Tip baterije Ta podatek Vam pove kateri tip (AA, AAA, CR123A...) in koliko baterij naprava uporablja za napajanje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003BE080
Prijavi napako
Vsestranska bliskavica, preprosta za uporabo in združljiva z Nikonovimi aparati formata FX in DX ter z Nikonovim kreativnim sistemom osvetljevanja. Je preprosta za uporabo, hkrati pa nudi številne napredne funkcije, s katerimi je preprosto upravljati kakovost in smer osvetlitve. Tri področja osvetlitve nudijo popoln nadzor osvetljevanja z bliskavico, hitro dostopen način A:B pa omogoča brezžičen nadzor več bliskavic. Skupaj s kompaktnim ohišjem je to idealna oprema, ki jo boste lahko vedno imeli s sabo, ko boste zajemali kreativne posnetke ali pa v zapletenih svetlobnih pogojih poskušali posneti bolj uravnotežene posnetke. Predstavitev proizvajalca Napajanje: 4x AA Touchscreen: Ne Teža: 450 g Goriščna razdalja: 24-120 mm Vertikalno gibljiva glava: da Horizontalno gibljiva glava: da Vodilno število: GN 38 pri ISO 100 in 120 mm
NIKON bliskavica SB-700
NIKON bliskavica SB-700
309,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka