SONY bliskavica HVL-F43M

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Bliskavica Sony HVL-F43M vam z 22-stopenjskim preklapljanjem moči omogoča, da izjemno natančno upravljajte izhodno moč bliskavice. Prizore lahko osvetlite z brezžično zun... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

NA ZALOGI ALI DO 7 DNI / PREVERITE

Cena je bila osvežena danes ob 02:03.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o OD A-Ž ponudbi
Ponudba trgovine OD A-Ž za izdelek SONY bliskavica HVL-F43M. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Kontrola
TTL
Tip baterije Ta podatek Vam pove kateri tip (AA, AAA, CR123A...) in koliko baterij naprava uporablja za napajanje
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX003BDD4E
Prijavi napako
Bliskavica Sony HVL-F43M vam z 22-stopenjskim preklapljanjem moči omogoča, da izjemno natančno upravljajte izhodno moč bliskavice. Prizore lahko osvetlite z brezžično zunanjo bliskavico ali uporabite tri ločene bliskavice, ki jih upravljate z F43M.

Bliskavica Sony HVL-F43M vam omogoča ustvarjanje profesionalnih učinkov odboja, saj omogoča, da odbijajte svetlobo z različnih površin z do 90-stopinjskim vrtenjem v levo ali desno in 150-stopinjskim vrtenjem navzgor. Vgrajena široka plošča podpira goriščne razdalje od 24 mm do 105 mm za večje pokritje z bliskavico.

Bliskavica Sony HVL-F43M omogoča fotografiranje popolnih portretov; svetlobo, ki jo zajame vgrajena odbojna folija, lahko učinkovito in enostavno usmerite, da ustvarite naraven in prijeten videz.

Bliskavica Sony HVL-F43M je opremljena z zasnovo, ki je odporna na prah in vlago. Sistem Quick Shift Bounce zagotavlja hitro in enostavno snemanje; z enostavnim obračanjem si zagotovite brezhiben prehod s fotografiranja portretov na fotografiranje pokrajin ob nespremenjenih ključnih položajih senc.

Bliskavico Sony HVL-F43M odlikuje lahka in kompaktna zasnova, zato jo lahko vzamete kamorkoli.

Bliskavica Sony HVL-F43M je združljiva z DSC-RX10, ILCE-7R, ILCE-7, ILCE-3000K in ILCE-7K.

vodilno število 43 (ISO100)
SONY bliskavica HVL-F43M
SONY bliskavica HVL-F43M
387,59 €
v OD A-Ž

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka