Modelarski rezervni deli in oprema

Se je tvoji maketi letala pri pristajanju odlomilo krilo ali pa se je model avtomobilčka zaletel v ograjo in potrebuje popravilo? Potrebuješ rezervni del za kakšno od modelarskih plovil ali vozil? Vse potrebne artikle poišči v raznoliki ponudbi in si že pred nakupom oglej, kaj vse potrebuješ, da bo tvoja maketa resnično delovala popolnoma brezhibno.

Nekateri rezervni deli in pribor so specifični glede na namen izdelka, ki si ga zmodeliral, druge pa lahko uporabiš tako pri modelih letal in helikopterjev kot tudi pri čolnih, jadrnicah in avtomobilih. Vsak modelar kdaj potrebuje rezervno karoserijo, podvozje, kolesa ali propeler, saj so to najbolj občutljivi deli, ki se najhitreje poškodujejo. Maketa ne more delovati, če nima rezervoarja, štarterja, črpalke za gorivo in krmilne ročke, pri sestavljanju pa potrebuješ tudi različne folije, elastike in drobni material. Svoj izdelek lahko polepšaš z različnimi dodatki, kot so npr. figurice, ki jih vstaviš v plovilo ali vozilo.

Sestavljanje avtomobila se največkrat začne z izbiro karoserije, ki je lahko že pobarvana in polakirana, lahko pa izbereš tudi prozorno ter jo pobarvaš in porišeš po svojih željah. Nekateri modeli imajo že izvrtane servisne odprtine za motor, dostop do rezervoarja in drugo, pri večini karoserij, pa tudi drugih polizdelkov za modelarstvo pa je vrtanje tvoja naloga. Odločitev, katero karoserijo izbrati, je zelo težka, saj so na voljo skoraj vse znamke in oblike avtomobilov, med katerimi je zagotovo kar nekaj takšnih, ki so ti res všeč. Karoserijo oziroma zunanji videz svojega novega avta lahko polepšaš tudi z različnimi dodatki, kot so npr. spojlerji.

preberi več
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Barva

Rezervni del / pribor za

Vrsta dodatka

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Za modelarstvo boste potrebovali kar nekaj opreme

Modelarstvo je priljubljen hobi, tako za najmlajše kot tiste, nekoliko večje. Za modelarstvo lahko navdušite ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
več kot 5000 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.