Komarniki

(226 izdelkov)

S prihodom toplih dni ljudje veliko odpirajo okna, teraso in balkonska vrata, da bi zraku omogočili kroženje v prostoru. Na žalost pa skupaj z odpiranjem oken skupaj z zrakom v dom prepuščajo tudi leteče žuželke, mali glodalci in umazanija (cvetni prah iz zraka, prah, listje...). Za zagotavljanje udobja in zaščite pred zunanjimi dejavniki obstaja preprosta in funkcionalna rešitev – komarniki.


Komarnike poznamo kot funkcionalne in privlačne mreže za okna in vrata iz goste mreže, ki ščitijo notranjost objekta pred mrčesom.


Mreža proti komarjem ščiti vaš dom pred mrčesom in grobo umazanijo. Poleg tega, da so učinkovita in trajna rešitev, so okolju tudi najbolj prijazne, saj ne vsebujejo nikakršnih kemikalij, tako kot drugi izdelki za zaščito pred insekti.


Omogočajo vstop svežega zraka v prostor, hkrati pa ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa in hroščev tudi pri popolnoma odprtem oknu.


Vrste mrež proti komarjem:
• Rolo komarniki
• Fiksni komarniki
• Drsni komarniki
• Plise komarniki ("plisse")
• Komarniki za vrata

Rolo komarniki

Rolo komarnik je ena izmed najbolj uporabnih zaščit pred vdorom nezaželenih škodljivcev in mrčesa v prostor. Montira se lahko vertikalno na okna, pa tudi na balkonska vrata. Med vsemi mrežami proti komarjem je rolo komarnik najpogostejša izbira za okna.

 

Fiksni komarniki

Fiksni komarnik spada med cenovno najugodnejše rešitveza zaščito pred vdorom nadležnih insektov. Primeren je kot komarniki za okna, kjer dostop do zunanjih okenskih polic ni potreben. Fiksni komarnik odlikuje dolga življenjska doba, enostavna montaža in demontaža ter minimalni vpliv na  zmanjšanje pretoka zraka.

 

Drsni komarniki

Drsne mreže so primerne za velika francoska okna ali balkonska vrata in so zelo enostavne za uporabo. Poleg tega, da so drsni komarniki funkcionalna rešitev v boju proti nadležnim škodljivcem, so zelo praktični, saj zavzamejo zelo malo prostora.

 

"Plisse" komarniki

Ta tip je najpogostejši komarnik za balkonska vrata. Odpira se vodoravno in se lahko odpre v poljubnem položaju. Komarnik je naguban in se pri vsakodnevni uporabi ne poškoduje. Ker nagubana mreža ne temelji na vzvratnem mehanizmu, je enostavna za uporabo.

 

Komarniki za vrata

Komarniki za balkonska vrata so opremljeni so z ročajem in magneti za lovljenje, ki jih držijo na mestu, ko so zaprti, ter krtačnim tesnilom, ki zagotavlja maksimalno tesnjenje, da prepreči mrčes in prah. Poleg tega so komarniki za balkonska vrata opremljeni z vgrajenim samozapiralnim sistemom, ki pravilno zapre odprte komarnike in poskrbi za enostavno uporabo.

Pokaži več
226 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka