Prekopalniki / motokultivatorji

(140 izdelkov)

Se tudi ti v zimskih dneh spopadaš z večjo količino snega? Ali imaš rajši pomlad in z njo povezana opravila na vrtu oziroma ostalih zemeljskih površinah? Načrtuješ nakupe novih strojev in opreme, ki ti bodo bodisi v zimskih ali pomladnih dneh pomagala pri hitrejšem, učinkovitejšem in lažjem obdelovanju površin? Preden se odločiš za nakup, preveri ponudbo na Ceneje.si, kjer najdeš najboljše trgovce in ponudnike prekopalnikov ter motokultivatorjev na enem mestu.

Pred nakupom pa je potrebno še posebej paziti pri izbiri prekopalnikov in motokultivatorjev, primernih za profesionalno in/ali hobi uporabo. Najboljša je kombinacija obojega, prav tako pa so najbolj uporabni tisti, pri katerih je mogoče uporabiti različne priključke, tako za travo kot tudi sneg. Delo z motokultivatorji in prekopalniki bo lažje, če bodo lahko vodljivi, bodo imeli krmilne ročice nastavljive po meri ter bodo omogočali priključitev dodatne opreme od sprednje in zadnje strani. Tudi življenjska doba je pomemben faktor pri izbiri motokultivatorjev in prekopalnikov, njihovo daljšo dobo delovanja pa med drugim zagotavlja kvaliteten menjalnik, izdelan s kakovostno sklopko. Velika prednost motokultivatorjev in prekopalnikov so tudi prestave naprej in nazaj, ročke, ki zagotavljajo enostavno menjavo, ročice z možnostjo enostavne nastavitve po višini ter kvalitetne zavore.

Da motokultivatorji in prekopalniki ne bi samevali v različnih časovnih obdobjih oziroma v posameznih letnih časih ne bi bili v uporabi, je dobro izbrati takšne, ki so primerni za vse vrste terena. V različnih situacijah se jim z raznolikimi priključki lahko prilagajaš, na primer tako, da uporabiš kosilni greben in se pripraviš na košnjo, priključiš frezo za zemljo ter pričneš s sajenjem ali prekopalnikom oziroma motokultivatorjem dodaš mulčer, rotacijsko kosilnico ter se tako pripraviš za košnjo in čiščenje trave. Možnost je tudi dodajanja vozička s sedežem, prikolice, pluga, osipalnika ali rolbe za sneg, s katero se lahko izogneš zimskim tegobam.

Pokaži več
140 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka