Motorne žage

V današnjem času je število raznolikih vrst žag izjemno veliko. Prav zaradi tega je potrebno vedeti, katera žaga se za rezanje določene, specifične stvari ali materiala najbolj oziroma navadno uporablja, je ob tem najprimernejša ali najustreznejša. Običajno ima tovrstno orodje vsak – bodisi večji ali manjši mojster oziroma mojstrica, zagotovo pa je pri vsaki delavni roki najbolj priljubljena motorna žaga, ki je nepogrešljiv del opreme vsake mizarske delavnice, v kateri kasneje nastajajo raznolike pohištvene umetnine

.

Pri odločitvi za pametni in kar se da neprenagljen nakup pozornost usmerjaj v prvi vrsti na namembnost motorne žage, torej na to, za kaj se bo po večini uporabljala. Nato natančno preglej vse oznake pri tehničnih lastnostih oziroma posebnostih vsake posamezne, ogledane motorne žage. Med slednje tako denimo uvrsti število verižnih delov verige, moč, pa velikost motorja, dolžino verige ter težo. Slednja je še posebej pomembna, saj bi delo s pretežko motorno žago postalo precej oteženo, s tem pa bi se čas opravil občutno podaljšal. Prav tako pred dokončno nakupno odločitvijo premisli o primernosti žage za na primer obrezovanje drevja, pripravo drv, še posebej pa prednost pri motorni žagi predstavlja morebitna črpalka, ki razpršuje gorivo ter na takšen način olajša zagon v hladnih dneh.

Skratka: pri kupovanju motornih žag je potrebno izbrati primerno in ustrezno, pri tem pa se posvetuj oziroma pozanimaj tudi na spletni strani ceneje.si, kjer smo poskrbeli za izredno pestro ponudbo delavskega orodja. Zlahka med primerjavo številnih priznanih blagovnih znamk kot tudi proizvajalcev delavskega orodja, trgovcev in trgovskih posrednikov najdeš nekaj, kar je ugodno in nadvse primerno za opravilo, zaradi katerega motorno žago pravzaprav iščeš in potrebuješ.

preberi več

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Uredite okolico brez hrupa in onesnaževanja

Vsak dober vrtnar ve, daje za hitro in učinkovito delo zelo pomembno dobro in zanesljivo orodje. ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 5 meseci

BOSCH akumulatorska žaga NANOBLADE EASYCUT

BOSCH akumulatorska žaga NANOBLADE EASYCUT 12 (06033C9020)

Ni podatka o dolžini sablje niti o času delovanja akumulatorja (n.pr. za rezanje prekel v gozdu - koliko jih bom pa lahko odrezala in kako debelih???). In ne morem ocenjevati izdelka o katerem šele razmišljam. Ideja pa je dobra, če bo tudi funkcionalna.

Pred 1 letom

MAKITA motorna žaga EA3200S40B

MAKITA motorna žaga EA3200S40B

odličen izdelek,,,ga mam

Pred 3 leti

HUSQVARNA motorna žaga 550 XP

HUSQVARNA motorna žaga 550 XP

super stroj!!!

Pred 3 leti

HUSQVARNA motorna žaga 550 XP

HUSQVARNA motorna žaga 550 XP

super stroj!!!

Pred 3 leti

MCCULLOCH električna verižna žaga CSE 1835

MCCULLOCH električna verižna žaga CSE 1835

odličen izdelek, vreden svoje cene.

226 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba