Električne škarje

Te moti nedostopnost kosilnic na travnatih površinah živih mej, ki najstrožjemu očesu nikakor ne uidejo iz zornega kota, njihova nedostopnost pa vseskozi ustvarja nove nevšečnosti in težave? Rešitev za to je v uporabi električnih škarij za obrezovanje žive meje, s katerimi bodo tovrstne težavice hitro odpravljene.

Če te pri tvojem delu spremlja izjemna natančnost in si želiš vrt, ki bo izgledal brezhibno, uporabi oziroma si brž zagotovi električne škarje, s katerimi bo zagotovo lažje dosežen zastavljen cilj. Ob tem upoštevaj dolžino, saj bi predolge električne škarje lahko pomenile težje držanje, s tem pa oteženo delo, ki se zaradi vsake ovire lahko po vsem po nepotrebnem podaljša. Prav tako je iz istega razloga potrebno upoštevati primerno oziroma ustrezno težo električnih škarij, nasprotno pa prednost le-teh predstavljajo čim zmogljivejši motor oziroma čim večja moč, čim večja dolžina noža kot tudi razmak med rezili, število vrtljajev v prostem teku ter zavora rezila. Prav tako so priporočljivejše električne škarje, ki zagotavljajo dobro oprijemljiv in ergonomsko oblikovan, gumiran ročaj, ki poskrbi za večjo varnost in zaščito ob delu. K slednjemu dodatno pripomorejo še dvoročna varnostna stikala, ki skupaj z zavoro rezila zagotavljata visoko stopnjo varnosti, ter zaščita za rezila, s katerimi je shranjevanje električnih škarij veliko varneje.

Pri izbiri najboljših, najkvalitetnejših in najprimernejših električnih škarjah pa ti lahko pomagamo tudi mi, in sicer tako, da obiščeš in prebrskaš našo spletno stran ceneje.si. Z veseljem smo zate pripravili največjo primerjavo najboljših ponudnikov, blagovnih znamk, trgovcev in trgovskih posrednikov, ki med svojimi izdelki prodajajo tudi takšne električne škarje, ki ti bodo zagotovo dobro služile še dolgo delovno dobo.

preberi več

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Uredite okolico brez hrupa in onesnaževanja

Vsak dober vrtnar ve, daje za hitro in učinkovito delo zelo pomembno dobro in zanesljivo orodje. ...

5 načinov, kako največ iztisniti iz majhnega vrta

Ali veste, zakaj je bolje, da imate majhen vrt? Ker imate v majhnem vrtu manj prostora za nered, oblikovanje ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 2 letoma

ISKRA vrtne škarje za živo mejo HT260B

ISKRA vrtne škarje za živo mejo HT260B

Wery good. Baldi.

Pred 2 letoma

MATRIX električne škarje za živo mejo HT

MATRIX električne škarje za živo mejo HT 710-600 (320100230)

močen motor, dobra dolžina, super cena

Pred 6 leti

BLACK & DECKER električne vrtne škarje GT5055

BLACK & DECKER električne vrtne škarje GT5055

Dobre škarje, sem jih že nekajkrat preizkusil in delajo prav odlično. Se natančno reže z njimi tudi če živa meja malo preveč zraste ali pa če imaš že debele veje. Pa imamo živo mejo iz različnega grmovja, a vse reže brez problema, nobenega zatikanja, super.

247 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba