Cepilniki drv

Tudi tebe v prihodnje čaka priprava oziroma cepitev drv? V kolikor je tvoj odgovor pritrdilen, za svoje nadaljnje opravilo zagotovo potrebuješ cepilnik drv. Da se izogneš nepotrebnemu zapravljanju časa za hojo po trgovinah in trgovskih centrih, svoj novi cepilnik drv lahko najdeš in izbereš kar na spletnem mestu ceneje.si. Tu smo za vse delavske mojstre in mojstrice pripravili največjo primerjalno ponudbo priznanih blagovnih znamk, proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov delavskega orodja, med katere se uvršča tudi nepogrešljivi pripomoček priprave na kurjavo: cepilnik drv.

S cepilnikom drv si lahko olajšaš cepljenje oziroma žaganje lesa, drv, da pa bo delo ob tem potekalo čim hitreje in enostavneje, pred nakupom oziroma med izbiranjem upoštevaj maksimalno delavno moč ogledanega cepilnika drv. Prav tako pozornost usmerjaj na maksimalno dolžino cepljenja, dolžino premika sekire, na napetost kot tudi na maksimalno moč in dolžino cepljenja ter na ostale dimenzije in težo. Slednja je še posebej pomembna, saj bi delo s pretežkim cepilnikom drv postalo precej oteženo, s tem pa bi se čas opravil občutno podaljšal.

Pred končnim dejanjem na blagajni se prepričaj tudi, ali je potencialni novi delavski pripomoček, torej cepilnik drv, zares zanesljiv, hiter in zadosti močan za vsa tvoja opravila, prav tako pa prednost predstavljajo tisti, primerni tudi za uporabo oziroma delo v zaprtih prostorih. Kakorkoli že: da nakup resnično ne bo prenagljen, si lahko s primerjavo in najboljšo končno odločitvijo pomagaš tudi na spletnem mestu ceneje.si. Tu je prav zate pripravljena največja, a hkrati tudi najpreglednejša primerjalna ponudba cepilnikov drv, s katerimi si (tudi) v nadaljnje nadvse hitro in učinkovito lahko pripraviš najboljšo kurjavo oziroma ogrevanje svojega doma.

preberi več
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Barva

Max. dolžina cepljenja (cm)

MIN MAX

Teža (kg)

MIN MAX

Cepilna moč (t)

MIN MAX

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Uredite okolico brez hrupa in onesnaževanja

Vsak dober vrtnar ve, daje za hitro in učinkovito delo zelo pomembno dobro in zanesljivo orodje. ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
23 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2019 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba