Odpirači in zamaški

Odpiranje in zapiranje steklenic kot tudi buteljk, konzerv in kozarcev more biti izjemno previdno in kakovostno, saj le tako lahko zagotovimo primerno in ustrezno shranjevanje ter skladiščenje raznovrstnih jedi, sestavin, suhe hrane in tekočin, na takšen način pa lahko preprečimo tudi njihovo raztresanje ali razlitje. Da bi kar se da enostavno odpirali steklenice in kozarce, si navadno pomagamo z odpirači, za nasprotno zapiranje pa si pomagamo z ustreznimi in masivnimi zamaški.

Na največjem primerjalnem spletnem mestu ceneje.si lahko prebrskaš in izbiraš tako med že omenjenimi odpirači in zamaški kot tudi med raznolikimi nastavki in seti. Priskrbi si svoj odpirač za steklenice, buteljke, konzerve in steklene kozarce tudi ti, pri tem pa ujemi najboljšo količino, najvišji standard kvalitete in temu najustreznejšo ceno. Predvsem pozornost usmerjaj na masivne, robustne materiale, ki bodo zagotavljali primerno stabilnost ter zaščito pred že omenjenima razlitjem in raztresanjem.

Tudi dimenzije odpiračev in zamaškov predstavljajo izjemno pomemben nakupni kriterij, saj le z ustreznimi zamaški lahko zaščitiš steklene kozarce, buteljke, konzerve in podobno. Sicer tudi pri odpiračih slednje igra pomembno vlogo, še bolj pa pri njih do izraza pride trdnost materiala, iz katerega so izdelani. Pestra sodobna potrošniška tržna ponudba odpiračev in zamaškov zagotavlja raznolike oblike, barve in motive, vse bolj pa priljubljeni postajajo odpirači, ki jih kot obeske za ključe vedno nosimo s seboj.

Ravno zaradi opisanih igrivih motivov in oblik odpirači in zamaški postajajo vse bolj priljubljeni tudi kot rojstnodnevno darilo. Poigraj se tudi ti in se kar iz domačega naslonjača prepusti nakupovanju oziroma virtualnemu sprehajanju po trgovinah oziroma trgovskih centrih.

preberi več
176 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka