Kuhinjske penovke

Praktično ni gospodinjstva, ki v svojem kuhinjskem kotičku, v predalu ali omarici ne bi shranjevalo in imelo vsaj ene kuhinjske penovke. Slednja je namreč zaradi svoje vsestranske uporabnosti primerna za raznolike jedi, prav zaradi tega pa jo lahko uporabljamo na vsakem koraku, praktično skoraj pri vsakem obroku. Posledično se pred nakupom nove kuhinjske penovke poslužuj izbiri med najbolj univerzalnimi, saj le na takšen način lahko spretno prihraniš prostor tudi za ostale kuhinjske pripomočke, ena kuhinjska penovka pa bo povsem zadosti za pripravo in serviranje raznolikih jedi.

Da bi ti nova kuhinjska penovka služila kar se da najdaljšo delovno dobo, premišljeno izbiraj med najbolj kakovostnimi in masivnimi materiali. Trenutno na potrošniškem trgu najbolj priljubljen postaja silikon, predvsem zaradi svojega lažjega čiščenja in vzdrževanja. Tudi s svojimi prikupnimi živimi barvami marsikomu pritegne pozornost ravno silikonska kuhinjska penovka, medtem ko ji plastična, kovinska in vsem dobro poznana, klasična oziroma tradicionalna lesena po uporabnosti ter vsestranskosti še vedno močno sledijo. Poleg masivnosti se materialu lahko prilagajaš tudi na podlagi že omenjenega čiščenja in vzdrževanja. V kolikor se v svojem kuhinjskem kotičku poslužuješ strojne opreme, tudi material kuhinjskih penovk prilagajaj možnemu pranju v pomivalnem stroju.

Pomembne pred dokončnim dejanjem na blagajni pa so še dimenzije in teža kuhinjskih penovk. Lahkotnejše kot slednje bojo, lažja in manj okorna bo njihova uporaba. Slednje še posebej pride do izraza tedaj, ko nam pri tovrstnih kuhinjskih opravilih pomagajo tudi otroci oziroma mlajši pomočniki.

Vse omenjene parametre za pametno in neprenagljeno odločitev lahko upoštevaš tudi pri naši novi pripravljeni, primerjalni ponudbi na spletni strani ceneje.si, kjer se lahko virtualno sprehodiš med trgovskimi policami kar iz domačega naslonjača. Pri nas najdeš pestro ponudbo raznolikih priznanih blagovnih znamk, proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov kuhinjskih penovk, med katerimi se zagotovo skriva tudi idealna zate.

preberi več
Nasveti 0
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Barva

3 izdelki
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.