Kuhinjske obračalke / prijemalke

(226 izdelkov)

Praktično ni gospodinjstva, ki v svojem kuhinjskem kotičku, v predalu ali omarici ne bi shranjevalo in imelo kuhinjske obračalke oziroma prijemalke. Slednja je namreč zaradi svoje vsestranske uporabe primerna tako za testenine, solato kot tudi meso. Zatorej se v prvi vrsti pred nakupom osredotoči na njeno pretežno namembnost, seveda pa je najbolje posegati kar po univerzalni. Tako prihraniš prostor tudi za ostale kuhinjske pripomočke, prav tako pa ti ena kuhinjska obračalka ali prijemalka služi na vsakem koraku, pri praktično vsakem obroku.

Izbire med kuhinjskimi obračalkami in prijemalkami je ogromno. Tako po materialu, kjer trenutno prevladuje uporaba plastične, sledita pa ji tradicionalna oziroma vsem dobro poznana lesena kot tudi kovinska kuhinjska obračalka oziroma prijemalka. Pri materialu je dobro razmisliti o tem, katera bo najprimernejša in najlažja za čiščenje oziroma vzdrževanje. V kolikor se poslužuješ čiščenja s strojno opremo, se osredotočaj tudi na oznake pri možnem pranju v pomivalnem stroju. Sicer pa je material kuhinjskih obračalk in prijemalk pomemben tudi zaradi masivnosti, trdnosti ter s tem primernosti in ustreznosti pri nosljivosti, stabilnosti in vsakokratni uporabi, ne glede na težo jedi, za katero kuhinjsko obračalko oziroma prijemalko sploh uporabljaš.

Da izbira zaradi raznolikosti kuhinjskih obračalk in prijemalk ne bo pretežka, te po nepotrebnem ne bo zmedla, hoja po trgovinah, s tem pa primerjava posameznih izdelkov po spominu pa ne bo preveč zamudna, brž poglej največjo primerjalno spletno stran ceneje.si. Tu smo pripravili »kolekcijo« vseh nepogrešljivih detajlov, pripomočkov za serviranje ali kuhanje, obračanje v posodah in ponvah, s katerimi bo priprava jedi še lažja, hitrejša in prijetnejša. Z le nekaj kliki lahko primerjaš številne proizvajalce, trgovce in trgovske posrednike, namesto etiket pa le z nekaj kliki ob vsakem posameznem izdelku pridobiš vse najnujnejše tehnične podatke oziroma lastnosti o idealni kuhinjski obračalki oziroma prijemalki.

Pokaži več
226 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka