Mini pečice

(143 izdelkov)

Če pogosto hodiš na večdnevne izlete v naravo, na kampiranje ali potovanja in si želiš kljub spremembi okolja uživati v doma pripravljeni hrani, je nakup mini pečice prava odločitev zate.

Pri mini pečicah gre za pomanjšane verzije običajnih pečic. Lahko izbiraš med modeli, ki imajo vgrajene še kuhalne plošče in takimi, ki so samo pečice. Tiste s kuhalnimi ploščami so pravzaprav že mini prenosni štedilniki.

 

Oblika mini pečic je majhna in zasnovane so kompaktno. Tudi tiste s kuhalnimi ploščami se držijo enako pomanjšanih dimenzij. Večinoma stojijo na stabilnih nogah in so primerne za postavitev na ravno površino. Na tržišču obstajajo različni modeli – od čisto osnovnih do tehnološko dovršenih z dodatnimi funkcijami, kot je recimo funkcija za pečenje žara ali pečenje z ventilatorjem.

 

Zaradi svoje majhnosti in praktičnosti za uporabo so mini pečice idealne za tiste, ki radi kampirajo ali pa imajo v lasti manjši vikend z malo prostora. Tudi v običajnih gospodinjstvih je uporaba mini pečice lahko prednost. Ker zavzemajo malo prostora so primerne za tiste z manjšimi kuhinjami. Zaradi svoje majhnosti pa so tudi energijsko občutno manj potratne, zato so lahko pametna izbira tudi za osebe, ki običajno pripravljajo hrano v manjših količinah, kot so recimo osebe, ki živijo same ali v parih, ali osebe ki pečice ne uporabljajo prav pogosto. Če imate v tvoji družini študenta, ki se prvič seli na svoje, je mini pečica lahko zelo lepo in praktično darilo ob selitvi.

Še ena prednost mini pečic je prav njihova mobilnost, kar lahko izkoristi vsakdo, ki rad pripravlja zelo aromatično hrano, a ga motijo vonjave, ki se potem razširijo po stanovanju. Če torej pogosto pečeš ribe ali druge morske jedi in ne želiš, da tvoje stanovanje še ure po obroku ohranja vonj teh jedi, lahko postaviš prenosno mini pečico na balkon ali teraso, jed pripraviš tam in vonj se bo sproti razblinil na svežem zraku.

Akcija mini pečic

Če bi rad pogledal samo akcijsko ponudbo mini pečic, si oglej stran z mini pečicami v akciji (stran se redno ažurira).

Pokaži več
143 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka