Napajalniki

(261 izdelkov)

V sodobnem digitalnem svetu si praktično ne moremo predstavljati delovanja aparatur, naprav in pripomočkov, ki nam vsakodnevno olajšajo marsikatero opravilo. A da jim lahko zagotovimo nemoteno in brezhibno delovanje, je potrebno skrbeti za njihovo vzdrževanje oziroma dobro, primerno, brezhibno avtomatizacijo, prav tako pa moramo vseskozi skrbeti za njim primerno napajanje z električno energijo. Slednjo lahko med drugim zagotoviš tudi z napajalniki in tako omogočiš oskrbo z energijo svojim najljubšim aparaturam, napravam in ostalim digitalnim pripomočkom.

Med vsestransko uporabne napajalnike sodijo tudi takšni brez prekinjenega napajanja, pa DC pretvorniki, kot tudi v laboratorijih povsem nepogrešljivi laboratorijski napajalniki, predvklopni transformatorji ter raznovrstni napajalni moduli. Izbereš lahko tudi vgradne napajalnike in takšne, namenjene namestitvi na vodila. Svojo zbirko napajalnikov za nenehno vzdrževanje brezhibno delujočih hišnih naprav, opreme in pripomočkov lahko dopolniš tudi z omrežnimi napajalniki. Pri vseh pa preden pokažeš na pravega in končno izbranega, v prvi vrsti upoštevaj njihovo namembnost, izhodno napetost, izhodno moč oziroma zmogljivost ter tip konektorja.

V koliko zgoraj omenjenih in izpostavljenih napajalnikov (še) ne potrebuješ, preveri, ali bi se na tvoj nakupni seznam morali uvrstiti naslednji: regulatorji izmenične napetosti, transformatorji, vsem dobro poznani in za vsako gospodinjstvo povsem nepogrešljivi vtični napajalniki ter na sodobnem potrošniškem trgu vse bolj priljubljeni USB napajalniki. Predvsem slednji so dandanes vse bolj priljubljeni zaradi z okoljsko primernimi in zasnovanimi standardi. USB napajalnik je namreč izredno priporočljiv tudi zaradi svoje funkcije nadomestnega ali drugega napajalnika za majhne porabnike, predvsem na področju informacijske tehnologije. Ob izbiranju za svoje naprave najprimernejši napajalnik upoštevaj še njegovo masivno, kompaktno izvedbo, izhod ter čim manjšo porabo v stanju pripravljenosti. Na takšen način namreč lahko učinkovito privarčuješ z električno energijo.

več
261 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka