Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Širina (cm)

MIN MAX

Material

Višina (cm)

MIN MAX

Vhodna vrata

(192 izdelkov)

Je že čas, da tudi tvoja hiša ali stanovanje dobi novo preobleko in s tem nova vhodna vrata? Popestri svojo zunanjost doma s sebi najljubšimi in varnimi vhodnimi vrati, da pa ob tem odločanje med izjemno pestro tržno ponudbo vendarle ne bo pretežko, ti na spletnem mestu ceneje.si ponujamo primerjalno »kolekcijo« vhodnih vrat številnih proizvajalcev, blagovnih znamk in trgovskih posrednikov. Primerjaj jih med seboj ter ujemi najboljšo kombinacijo kakovosti in cene, ob enem pa prihrani čas hoje po trgovskih centrih ter se ubrani zmede med policami. Pri nas na enem mestu poleg primerjave dobiš tudi vse koristne informacije o vsakem posameznem izdelku.

Pri vhodnih vratih najpogostejša so tista z enokrilnimi vrati, vse bolj priporočljiva in priljubljena pa so vhodna vrata z nepropustnostjo na močan dež ter z višjo stopnjo odpornosti na veter in nevarne substance. Če svojemu bivališču želiš zagotoviti resnično varnost in udobje, lahko za slednje poskrbiš z vhodnimi vrati z ustreznim razredom prepustnostjo zraka. Pomembna kriterija pri nakupni odločitvi sta tudi prehajanje toplote ter protihrupna zaščita. Pred končnim dejanjem na blagajni pa se osredotoči tudi na oznake nosilnosti, varnostne zaščite (denimo pred vlomi) ter udarne trdnosti.

Med vhodnimi vrati izrednega pomena predstavlja vrhunska kakovost ter izdelava po načelu najvišjih standardih. Zatorej izbiraj resnično takšna z najbolj stabilno konstrukcijo, odlično izolacijo in tesnjenjem. Prav tako masivna in kakovostna vhodna vrata izbiraj po vodilih lastnega okusa, preferenc in želja. Odločaš se lahko med različnimi lesenimi odtenki (smreka, macesen, meranti, hrast in podobno), kot tudi med barvami ali klasično belo prevleko. Ker so vhodna vrata bistvo hiše in stanovanja, prav tako pa v oko padejo vsakemu gostu, lahko, v kolikor sodiš med ljubitelje estetike, tudi vhodna vrata prilagajaš celostni podobi hiše in stanovanja. Če pristajaš na klasiko in s tem na brezčasnost posezi po preprostih, lesenih dizajnih, v kolikor pa ti sodobne modne smernice predstavljajo večje udobje in zadovoljstvo, svoji kreativnosti prepusti prosto pot. Kombiniraš lahko tako različne oblike, materiale kot tudi kombinacije plastičnega leska in steklenih detajlov.

Pokaži več
192 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka