Stopnice

(222 izdelkov)

Stopnice so v vseh pogledih nepogrešljiv element večnadstropnih stavb. Če tudi ti pri novogradnji načrtuješ več nadstropij ali pa želiš bodisi notranje ali zunanje staro stopnišče odeti v novo preobleko, preglej, kaj smo ti na največjem primerjalnem spletnem mestu ceneje.si pripravili v kategoriji stopnice. Primerjaj številne ponudnike, proizvajalce, trgovske posrednike po kakovosti, izgledu, preferencah, raznolikih dizajnih ter ujemi najboljšo kombinacijo vsega. Naj hoja po stopnicah ne predstavlja bremena, pač pa prijetno rekreacijo po brezhibnem, sanjskem stopnišču.

Da bodo stopnice resda brezhibne, je v prvi vrsti med drugim potrebno poskrbeti za varnost. Slednjo lahko dosežeš le s kakovostnim, nedrsečim materialom, pravo oziroma ustrezno prilagodljivo obliko razpoložljivemu prostoru, pa s primernimi dimenzijami in naklonom. Prav tako sebe in svoje najbližje lahko dodatno zavaruješ z zaščitno ograjo, vse skupaj pa odeneš še v zavidljivo, elegantno podobo. V kolikor prisegaš na celovitost in usklajenost pohištvenih kosov, tudi stopnice lahko zapelješ v edinstven, a hkrati prilegajoč se pridih. Za klasiko in brezčasnost poskrbiš s preprostimi, lesenimi linijami, tako ravnimi, kot tudi rahlo ukrivljenimi. Če stanovanju želiš podariti nekoliko starinski pridih, stopnice kombiniraj z baročnimi ograjami, lesene odtenke pa lahko obarvaš v temnejše ali povsem bele linije. V kolikor pa te okusi vodijo v smer najnovejših trendov, bo zagotovo najboljša izbira kombinacija svetlejšega lesa in nerjavečega jekla. K temu je vse pogosteje dodan še napredek tehnologije, in sicer led lučk, ki ovijejo celotno stopnišče v atmosfero neskončne elegance.

Preden pa celotno sliko v mislih preneseš v naročilo in s tem opraviš še zadnja dejanja s plačilom, natančno preglej tudi oznake pri konstrukciji stopnic, z nosilci, pri natančnejši sestavi, ogrodju, tehničnimi posebnostmi, pri možnosti dostave in montaže. Dodaj svojemu domovanju nov pridih ter združi prijetno s koristnim – popelji izgled k varnosti in praktičnosti.

Pokaži več
222 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka