Nadstreški

Ko urejaš okolico hiše ali se v sončnih dneh želiš ublažiti moči svetlobnih žarkov, se poleg šotorov, pavijonov in senčil lahko odločiš tudi za uporabne in povsem praktične nadstreške. V primerjavi z ostalimi senčili so nadstreški obstojni dlje časa, v kolikor pa so narejeni iz najbolj kakovostnih materialov jim lahko zagotoviš tudi dolgotrajno življenjsko dobo. Prav tako so vsestransko uporabni, saj so poleg vloge zagotavljanja prijetne senčke lahko tudi praktična zaščita za tvoje jeklene konjičke. Zatorej se ob izbiri in nakupovanju ne prenagli, pač pa preglej spletno stran ceneje.si ter primerjaj številne ponudnike tako po materialih, kakovosti kot tudi po ceni, možnosti dostave in enostavnosti oziroma kompleksnosti njihove montaže.

Med nadstreški se odločaj na podlagi dimenzij, da svoje domovanje kar se da zaščitiš pred nevarno in škodljivo UV svetlobo, hkrati pa pred zunanjimi, okoljskimi in vremenskimi vplivi obvaruj svoje avtomobile. Odločaš se lahko še na podlagi prostora oziroma mesta, kamor jih želiš postaviti, praktični pa so tudi v ekonomičnem pomenu tedaj, ko nadomestijo ali dopolnijo vlogo garaže. V kolikor sodiš med estetsko dovršene ljubitelje, lahko nadstrešek prilagajaš tudi celostni podobi svoje hiše ali stanovanja.

Z nadstreški se lahko igraš tudi po oblikah, odtenkih in materialu. Široka ponudba sodobnega potrošniškega trga tako omogoča klasične oziroma tradicionalne, ostre kvadratne ali pravokotne oblike, kot tudi nekoliko zaobljene, asimetrične, podaljšanje ali precizno oblikovane. Prav tako se lahko igrivo pozabavaš s kombiniranjem materialov, menjavo brezčasne tradicionalnosti z moderno sodobnostjo. Izbiraš lahko lesene nadstreške raznovrstnih odtenkov, lahko so kovinski, ali tisti z dodanim steklom, ki celotnemu domovanju dodajo pridih elegance.

Odloči se torej za sebi najljubši, za svojo hišo ali stanovanje pa najustreznejši nadstrešek. Ubrani se močni poletni svetlobi, zagotovi senčko, v kateri boste s gosti pred teraso z veseljem klepetali ob kavi ali pa plezajočim rastlinam zagotovi primerno oporo. Prav tako lahko vsem svojim jeklenim konjičkom zagotoviš njim primerno mesto ter jih s tem ubraniš pred nezaželenimi okoljskimi vplivi.

preberi več
Nasveti 0
Cena
MIN MAX

Filtriraj po znamki

Barva

Širina (cm)

MIN MAX

Globina (cm)

MIN MAX

Ne spreglej

17 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.