Strešne kritine

Strešna kritina je bistvo vsake hiše ali stanovanja. Le najboljša lahko zagotavlja varnost, s tem pa udobje in ugodje bivanja vsakega domovanja. Ščiti pred zunanjimi in okoljskimi vplivi ter omogoča vzdrževanja primerne, ustrezne temperature. Brez strešne kritine bi praktično ostali brez strehe nad glavo.

Zatorej obnovi svojo strešno kritino ter jo vseskozi dobro vzdržuj. Če pa se odločaš za povsem novo, preveri, na kaj vse moraš paziti, preden se odpraviš na blagajno. Pestra tržna ponudba dandanes ponuja različne materiale, barve in oblike. Naj te v prvi vrsti k dokončni nakupni odločitvi vendarle vodi kakovost, saj le tako lahko dosežeš dolgoročno obstojnost, stabilnost in trdnost. Predvsem v visokogorjih, na predelih, kjer navadno zapade veliko snega, ali na izjemno vetrovnih območjih, je strešna kritina še toliko bistvenejšega pomena. V takšnih primerih so najbolj priporočljivi betonski strešniki, ki zagotavljajo najvišjo kakovost, dolgotrajno zaščito, kot tudi estetsko dovršenost. Vse bolj priljubljene in priporočljive so tudi strešne kritine, narejene oziroma izdelane iz materialov, ki so prijazni in skrbni do naravnega okolja.

V kolikor sodiš med tiste, ki na vsakem koraku poskrbijo za estetsko dovršenost svojega doma in njegove okolice, tudi pri strešnih kritinah lahko poskrbiš za sledenje svojemu okusu in stilu. Če prisegaš predvsem na klasiko in s tem na brezčasnost, so zate nekoliko boljša izbira tradicionalni opečni odtenki in ravne oblike, v kolikor pa svoji novogradnji ali obnavljajoči se hiši želiš dodati pridih elegance, so kot ulite strešne kritine s strešniki nekoliko mehkejših obrisov. Namreč blaga zaobljenost doda pridih edinstvenosti in individualnosti, s tem pa v novo, drugačno in svežo preobleko ovije celotno domovanje.

preberi več
Nasveti 0
31 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.