Tesnila

Da bodo vsi tvoji stroji, naprave, avtomobilski deli in ostala delavska, mehanska oprema obratovali nemoteno in brezhibno, jim zagotovi pravilno, njim ustrezno in primerno tesnilo. Široka, vseobsegajoča, sodobna tržna ponudba tako nudi raznolika tesnila, med katerimi sodijo: oljna tesnila (sem se uvrščajo standardna, avtomobilska in tista posebnih izvedb), hidravlična in pnevmatska tesnila (kjer lahko izbiraš tesnila batic, batov, posnemala, vodilne trakove in tesnila končnega dušenja), pletenice za črpalke in ventile, pa pletenice za dimne pline in peči, O-tesnila, X-tesnila, V-tesnila in tesnilne vrvice. Če vseh od naštetih ne potrebuješ ali pa že imaš, preglej ali ti v zbirki najnujnejših tesnil manjkajo še tesnila iz ekspandiranega teflona, NILOS tesnila, grafitne tesnilne plošče in/ali tako imenovani dušilci vibracij. K le–tem se uvrščajo zaščitni mehovi, membranska platna ter membrane.

Ko imaš namen in vrsto tesnil primarno že izbrana, se nadaljnje osredotočaj na material njihove izdelave. Namreč s tesnili lahko delovanje naprav resnično izboljšamo le, če so dovolj kakovostna. Med kvalitetnejše se sicer uvrščajo tista, narejena iz NBR, FPM, PTFE, EPDM, iz silikona, teflona in ostalih podobnih materialov.

Torej: v kolikor ne želiš prekiniti ali otežiti delovanje svoje strojne opreme, ob tem potrebuješ kar se da dobrega in zvestega pritrjevalca oziroma le najboljše tesnilo. Posezi in izberi eno izmed številnih ponujenih tesnil, ki bodo zagotavljale preprosto, a hitro in učinkovito pritrjevanje denimo matic, batov in ostalih posameznih nepogrešljivih delov strojne, mehanske in tehnične opreme. Z nakupom se sicer ne prenagli, pač pa si vzemi čas, prebrskaj po spletni strani ceneje.si ter pri vsakem izdelku natančno preberi oznake, tehnične posebnosti ter možnost etikete najvišjega standarda kakovosti. Naj ti z našo pomočjo uspe ujeti najboljšo kombinacijo učinkovitosti in cene.

preberi več
361 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.