Išči med prikazanimi izdelki

Poliuretanske pene

(83 izdelkov)

Poliuretanske pene so poleg lepil nepogrešljivi element pritrjevanja različnih materialov. Uporabljajo se za EPX in XPS plošče, za trde mineralne volne, ki se nato pritrdijo na bodisi keramične stene, beton, mavčne, OSB plošče, pa na steklo ali les. Za kar se da najenostavnejšo uporabo imaš na voljo pištolo, v katero poliuretansko peno vstaviš, nato pa s pištolo brizgaš na raznolike površine.

V prvi vrsti pri poliuretanskih penah pozornost usmerjaj na vrsto oziroma namen njihove uporabe. Torej: za katere materiale se bo potencialno izbrana poliuretanska pena uporabljala. Nadaljnje lahko izbiraš na podlagi možnosti zvočne in toplotne izolacije, dobrega oprijema na raznolike gradbene materiale, ko so na primer: beton, opeka, aluminij in kovina ter oprijemljivosti na polietilen. Večjo obstojnost kot poliuretanska pena zagotavlja, večkrat jo lahko uporabiš in naneseš v situacijah opravljanja raznolikih nalog. Sicer pred nakupom poliuretanske pene pozornost usmerjaj še na odpornost na vodo in staranje ter ostale tehnične lastnosti, med katere sodijo viskoznost, strjevanje pod vplivom zračne vlage, osnovna sestava, teža poliuretanskih pen, pa najnižja možna delovna temperatura ter temperatura shranjevanja in skladiščenja.

V kolikor se ravnokar spopadaš z nameščanjem izolacije in ob tem potrebuješ kar se da dobrega in zvestega pritrjevalca, posezi in izberi eno izmed številnih ponujenih poliuretanskih pen. Te ti bodo zagotavljale preprosto, a hitro, čisto in učinkovito pritrjevanje denimo stiroporja, kamene volne ali stirodurja bodisi na les, opeko ali beton. Z nakupom se sicer ne prenagli, pač pa si vzemi čas, prebrskaj po spletni strani ceneje.si ter pri vsakem izdelku natančno preberi oznake, tehnične posebnosti ter možnost etikete najvišjega standarda kakovosti. Naj ti z našo pomočjo uspe najti najboljšo kombinacijo učinkovitosti in cene, izbrana poliuretanska pena pa naj poleg lepila postane tvoj novi zvesti pritrjevalec tudi najagresivnejših in trdovratnih materialov ali površin.

Pokaži več
83 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka