Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Trakovi

(9 izdelkov)

Preden se lotiš naslednjega pleskanja preveri, ali imaš vse za primerno in ustrezno zaščito pred bodisi packanjem in/ali kapljanjem barve. Med omenjeno zaščito se sicer prištevajo zaščitna folija, kar priročen, star in sicer za branje neuporaben časopisni papir, lahko tudi stare cunje ali rjuhe. Prav tako zaščita, kot tudi vsestransko uporabni pripomočki za dekoracijo, risanje, slikanje črt ali oblikovanje raznolikih vzorcev se uporabljajo raznorazni trakovi.

Pri trakovih se lahko poslužuješ različnih debelin, pri tem pa upoštevaj njihovo namembnost, torej vrsto uporabe. Kot omenjeno s trakovi lahko zaščitiš prostore, tla, okna, polkna in podobno, tako pri pleskarskih opravilih, lahko pa tudi v avtoličarstvu, pa v zaprtih prostorih in tako dalje. Med izbiranjem upoštevaj kakovostne trakove, ki bodo zagotavljali masivnost in dobro obstojnost, a ob tem naj ne puščajo sledi oziroma ostanke lepila. Pred dokončnim dejanjem na blagajni upoštevaj še potrebno količino, ki jo prilagajaj dimenzijam prostorov, stvari, ki jih želiš oblepiti oziroma zaščititi, poleg tega pa pozornost usmerjaj tudi na debelino, že omenjen, dober oprijem, enostavnost uporabe in podobno.

Za ultra trpežnost, moč in kar se da najboljši oprijem pa poskrbijo montažni trakovi. Ti zaradi svoje močne dvostranskosti zagotavljajo še dodatno lepljivost, trpežnost in enostavnost uporabe. Z njimi zagotoviš predvsem dolgotrajno in hitro, varno pritrjevanje tistih predmetov, stvari, za katere nikakor ne želiš, da se razbijejo, okrnijo, obrabijo in tako dalje. Nadaljnje upoštevaj še lokacijo njihove uporabe. Namreč nekateri trakovi so s svojo trpežnostjo in materialom primerni tako za notranje kot tudi zunanje prostore, spet drugi se lahko z okoljskimi, zunanjimi vplivi zmočijo in uničijo. H kriterijem za primarno nakupno odločanje prištevaj še vzdržljivost: tako kilogramsko, kot tudi površinsko. Nekateri so sicer odporni tudi na UV svetlobo, vodo in podobno.

več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka