Umivalniki

(3163 izdelkov)

Si ravno v fazi novega nakupa, opremljanja ali renoviranja svojega kopalniškega kotička hiše oziroma stanovanja? V prvi vrsti zagotovo razmišljaš po novih kopalniških omaricah, tuš kabini ali kopalni kadi ter seveda po povsem nepogrešljivih umivalnikih. V kolikor je tvoja kopalnica majhna, si zagotovo želiš prostor zapolniti čim bolj ekonomično, zato ti svetujemo, da pogleduješ po tistih umivalnikih, ki so kombinirani kar s kopalniškimi omaricami in regali. V kolikor pa je tvoj kopalniški kotiček prostornejši, bo za še lepšo in elegantnejšo podobo poskrbel samostoječi in samosvoj umivalnik.

Zatorej: preden se dokončno odpraviš po dolgotrajnejšem nakupovanju, preberi, na kaj vse moraš paziti, da končna odločitev ne bo prenagljenja. Med izbiranjem nove kopalniške omarice z umivalnikom ali med izbiranjem samo umivalnika, naj te primarno vodijo dimenzije. Nato na seznam dodaj še material, kakovost in način montaže. Če pa sodiš med tiste, ki nadvse radi poskrbijo za celostno, usklajeno podobo svojih prostorov, s tem pa opreme in pohištvenih kosov, lahko tudi umivalnike prilagajaš podobi svoje kopalnice. Lahko so povsem tradicionalnih, klasičnih in s tem brezčasnih oblik, novejši trendi pa narekujejo nekoliko ostrejše linije. Tudi barv so lahko povsem različnih, a še vedno najbolj priljubljena je bela keramična klasika.

Na ceneje.si smo ti pripravili raznoliko primerjalno ponudbo kopalniške opreme številnih tujih in slovenskih proizvajalcev, med katero sodijo kopalniške omarice, kopalniške armature, pa ogledala in seveda omenjeni umivalniki. Poskrbi za brezhiben videz, dizajn svojega urejevalnega kotička, ki bo odražal tvoj okus in preference, s tem pa zagotovi največje veselje ob urejanju, tuširanju in skrbi za osebno higieno, tako sebi kot tudi svojim najbližjim.

Pokaži več
3163 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka