Bideji

Ali prenavljaš kopalnico oziroma načrtuješ povsem novo? Poleg kopalne kadi, tuša, wcja, umivalnika, omaric ter ostalih nujnih kopalniških kosov lahko dodaš tudi priročni bide in zaokrožiš celotno podobo svojega kopalniškega kotička. Da bo izbira med številnimi kosi raznolikih bidejev vsaj nekoliko lažja, smo zate in za tvojo prenovljeno ali povsem novo kopalnico pripravili največjo primerjalno ponudbo številnih priznanih proizvajalcev in blagovnih znamk kopalniške opreme. Le z nekaj kliki lahko na spletni strani ceneje.si izbereš tudi sebi najljubši bide.

Med bideji lahko v istoimenski kategoriji izbiraš med talnimi, kot tudi stoječimi bideji, ali pa visečimi oziroma stenskimi. Najbolje je, da med omenjenimi vrstami izbiraš na podlagi razpoložljivega prostora, samih dimenzij bidejev kot tudi lastnih želja in preferenc. Prav tako, poleg mer (dolžine, višine in širine), upoštevaj še težo bideja, kakovosten, masiven material, prav tako pa ne pozabi na nosilce, ki bodo poskrbeli za pritrditev. Tudi način montaže ni povsem zanemarljiv kriterij, na podlagi katerega se odločaš za pravo izbiro. Pred končnim dejanjem na blagajni, se le pozanimaj, kdo in kako bi lahko poskrbel za pravilno namestitev oziroma pritrditev bideja.

Poleg zgoraj omenjenih parametrih za nakupno odločitev lahko po bidejih posegaš tudi na podlagi okusa. Namreč: če sodiš med tiste, ki nadvse radi poskrbijo za celostno, usklajeno podobo svojih prostorov, s tem pa opreme in pohištvenih kosov, lahko tudi bideje prilagajaš podobi svoje kopalnice. Lahko so povsem tradicionalnih, klasičnih in s tem brezčasnih oblik, novejši trendi pa narekujejo nekoliko ostrejše linije. Tudi barv so lahko povsem različnih, a še vedno najbolj priljubljena je bela keramična klasika.

preberi več
Nasveti 0

Ne spreglej

Ventilator VK 315

v Spotlight-growshop.si

od 156,50 €

Promo brisaea

v Dimsport.si

od 20,00 €

Box Silent Air 3250m3/h

v Spotlight-growshop.si

od 330,00 €

143 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.