Traktorji in oprema

(183 izdelkov)

Med kmetijsko mehanizacijo in vinogradniško opremo vsekakor ne smemo pozabiti na nepogrešljive traktorje in opremo zanje. Z njimi je marsikatero opravilo, nalogo mogoče opraviti hitreje, učinkoviteje in veliko kakovostnejše, kot bi sicer brez njih. Izbiraš lahko med raznolikimi blagovnimi znamkami, ponudniki in trgovskimi posredniki, a ker traktor in oprema zanj nista ravno enostavna izbira med nakupovanjem, upoštevaj številne kriterije, da tvoj nakup na koncu ne bo obžalovan oziroma prenagljen.

Pri traktorjih in opremi v prvi vrsti upoštevaj svoje potrebe, želje, preference in predhodno znanje. Tudi velikost in zmogljivost traktorja ob tem predstavljata pomemben element, saj so nekateri za uporabo veliko zahtevnejši kot drugi. Sicer tudi vrsta opravil in namen uporabe traktorjev ter opreme nista zanemarljiva faktorja. Ob nakupu zatorej upoštevaj vse omenjeno, hkrati pa pozornost usmerjaj še na letnik izdelave. Ta je še toliko bolj pomemben, če kupuješ rabljene traktorje in opremo, v tovrstnih primerih pa k pomembnemu vrednotnemu kriteriju dodaj še število delavnih ur. Sicer pa ne glede na predhodno uporabo pred končnim dejanjem na blagajni upoštevaj in vrednoti moč traktorja oziroma opreme, pa morebitno dodano priloženo opremo, kamor lahko sodi na primer štirikolesni pogon.

Da nakup traktorja in opreme ne bo pretežka odločitev ti ponujamo še nekaj uporabnih nasvetov. Natančno preglej vse njegove tehnične značilnosti, kot denimo največja možna dosežena hitrost, tip traktorja, opreme in podobno. Predvsem pri opremi pa še toliko bolj previdno spremljaj vse karakteristike, saj le na takšen način lahko izbereš tisto opremo, ki bo kar se da primerna za tvoj že obstoječi traktor. Samo na takšen način bodo traktorji in oprema lahko združili moč ter vse vinogradniške, sadjarske ali ostale kmetijske naloge opravili z najvišjo odliko.

Pokaži več
183 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka