Rezalne plošče

(1666 izdelkov)

Ni mojstra ali mojstrice, ki se med popravljanjem doma, garaže, vrta ali avtomobila ne bi srečeval/-a z rezanjem različnih materialov. Navadne škarje velikokrat zaradi masivnejših in trših površin ne pridejo v poštev, prav tako pa pripomočki za dom in vrt niso neuničljivi, pač pa se obrabijo, oslabijo, s tem pa se zmanjša njihova učinkovitost. Da pa se temu izogneš in si tudi v nadaljnje zagotoviš natančne, precizne reze, nakup novih pripomočkov za rezanje dokončaj z rezalnimi ploščami, denimo tistimi za rezanje lesa, kovine in betona.

Rezalne plošče so več kot odlični pripomoček, dodatek k rezalnim strojem za rezanje cevi, lesa, kovine, lepenk, pa tudi nerjavečega jekla in ostalih masivnih materialov. A da zagotoviš pravo kakovost za želeno oziroma potrebno površino, material oziroma ploskev, se pozanimaj, kakšna, katera rezalna plošča je temu primerna. Na primer za kovino in nerjaveče jeklo so zagotovo najprimernejše tanke, a vseeno visoko zmogljive rezalne plošče s srednjo trdoto, ki bodo primarno napravo le malo obremenile, jo istočasno malo obrabile in v kar se da največji meri varčevale z energijo. Sicer med svoje kriterije, po katerih se odločaš za primerne, ustrezne, masivne in učinkovite rezalne plošče, uvrsti tudi rezalno zmogljivost, pa obstojnost in dolgo življenjsko dobo, že omenjeni tip oziroma vrsto, pa dimenzije rezalnih plošč, ki se bodo kar se da dobro, popolnoma prilegale primarnim rezalnim napravam. Ne pozabi niti na luknjo rezalnih plošč, debelino ter največje možno število obratov.

Na spletnem mestu ceneje.si ti poskušamo olajšati nakupovanje, prihraniti čas hoje po raznovrstnih trgovskih centrih in te ubraniti pred zmedo sodobnejše vse večje in enormne količine različnih proizvajalcev, blagovnih znamk, ponudnikov in trgovskih posrednikov ročnega, delavskega orodja. Preglej in primerjaj rezalne plošče med seboj po kakovosti, ceni, vsestranski uporabi in funkcionalnosti, zmogljivosti ter po vseh ostalih, že zgoraj omenjenih, parametrih. Izberi tiste, ki bodo postali tvoj zaščitni znak in nepogrešljiv rezalni pripomoček na vsakem koraku, bodo tvojemu rezalnemu stroju vedno v pomoč, tebi pa bodo ob delu s svojo masivnostjo zagotavljale varnost, zaščito in odpornost pred morebitnimi poki rezalnih plošč.

Pokaži več
1666 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka