Baterije in polnilci za orodje

(3802 izdelka)

Tudi, ko se tvoje aparature, nepogrešljivi delavski pripomočki utrudijo, zagotovi njihovo nadaljnje nemoteno opravljanje raznovrstnih nalog. Napolni jih z baterijami in polnilci, ki jih v največji pripravljeni primerjalni ponudbi najdeš na spletni strani ceneje.si. Da se izogneš zmedi izjemno velikih ponudb v trgovskih centrih, se pred odhodom tja kar iz lastnega naslonjača pozanimaj, kje lahko posežeš po najboljših ter takšnih baterijah in polnilcih, ki bodo ugajali vsem tvojim pripomočkom.

Preden pa se odločiš in opraviš dokončen nakup, preglej, katere baterije ali polnilce sploh potrebuješ. Namreč niso vse, četudi so univerzalne, baterije oziroma polnilci primerni za vse. Nato primerjaj še njihovo moč, možnost in način namestitve ter zagotovo čas napajanja oziroma zmogljivost – čas trajanja pred naslednjim polnjenjem. Prav tako se osredotočaj na oznake pri vrsti oziroma tipu baterije in polnilca, pa pri kapaciteti, ciklih polnjenja oziroma praznjenja, prav tako pa upoštevaj dolgotrajno avtonomijo in večkratno uporabo.

Pri baterijah in polnilcih lahko prilagojeno svojim potrebam izbiraš povsem ločene artikle, torej le baterije in zgolj polnilce, lahko pa si zagotoviš dolgotrajno in večkratno uporabo istih baterij ter zanje izbereš najboljši in najbolj primeren, ustrezen polnilec. Predvsem slednji na vse širšem in sodobnejšem trgu omogočajo hitrejše in učinkovitejše polnjenje, nekateri z mikroprocesorskim nadzorom, ter polnjenje več baterij istočasno. Še priporočljivejši pa so tisti, čigar funkcija je tudi morebitno praznjenje. Pred končnim dejanjem na blagajni pozorno spremljaj še tok polnjenja, majhnost, prilagodljivost in s tem lažjo prenosljivost baterij in polnilcev. Namreč nekatere – predvsem za telefone – potrebujemo vedno pri roki, zato so lažji vsekakor primernejši za pakiranje, za vsak žep in/ali torbo.

več
3802 izdelka
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka