Primeži in spone

(702 izdelka)

Skorajda ni delavnice, ki ne bi imela svojega lastnega primeža in spone. Sta izredno uporabna in nepogrešljiva pri nastavitvah za lažje in manj okorno opravljanje raznovrstnih popravil ter pri kar se da enostavnem in učinkovitem spenjanju najrazličnejših materialov. Če svojega primeža in spone še nimaš, brž preglej ponudbo na ceneje.si, kjer smo zate pripravili največjo primerjavo priznanih blagovnih znamk proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov ročnega, delavskega orodja, med katerega sodijo tudi primeži in spone. Pričaraj v svoj delavski kotiček novo osvežitev, ki bo pripomogla k brezhibno urejenemu domu, vrtu in njegovi preostali okolici.

Primeži so običajno sestavljeni iz ohišja, izdelanega iz litine, spone pa iz jekla s kombiniranim lesenim ročajem. Primeži sicer dodatno vsebujejo še kovane čeljusti, ki pa naj bodo kar se da kakovostne, dobro oprijemljive in funkcionalne. Najbolj priporočljive so čeljusti, poboljšane z ogljikovim jeklom ter naoljene s protikorozijsko prevleko. Preostali del primežev je navadno cinkiran in zaščiten pred poškodbami, padci, vrezi in praskami. Nekateri primeži imajo sicer tudi možnost nadgradnje z vrtljivim podstavkom, kar zagotovo predstavlja veliko prednost pred ostalimi – navadnimi.

Med najboljše, najbolj vsestranske in priporočljive primeže za nemoteno, enostavno delo z njimi pa se uvrščajo tudi tisti, z vodili, ki zagotavljajo in omogočajo natančen pomik ter možnost dodatnega vpenjanja cevi. Pred vstopom na blagajno se pozanimaj tudi o dimenzijah primežev in spon ter širini primeževih čeljusti, širini vpenjanja ter teži, vse omenjeno pa pazljivo prilagajaj svoji delavni mizi oziroma pultu.

Skratka: izberi primež in/ali spono, ki bosta zagotavljala najvišjo trpežnost in bosta v tvoji delavnici svoje mesto hranila še dolga leta, svojo vlogo pa opravljala do več kot zadostne delavne dobe. Prihraniti čas, namenjen hoji po raznovrstnih trgovskih, delavskih centrih in se ubrani pred zmedo sodobnejše vse večje ponudbe različnih proizvajalcev delavskega orodja. Raje le z nekaj kliki na ceneje.si izberi zase najprimernejši primež in spono, preostali čas pa nameni njuni preizkušnji.

Pokaži več
702 izdelka
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka