Kovčki, torbe in škatle za orodje

Za kar se da najboljšo, brezhibno urejenost ne samo hiše in stanovanja, pač pa tudi delovne vrtne ute, garaže ali delavnice je dobro poskrbeti za preglednost in urejenost aparatur, opreme, pripomočkov in delovnega orodja. Slednje lahko zagotoviš tudi z raznovrstnimi kovčki, torbami in škatlami za orodje, ki pa ne zagotavljajo samo pospravljenost in preglednost, pač pa so s prilagojenimi ročaji tudi enostavni za prenašanje, s svojimi dimenzijami pa so na voljo prilagajanju razpoložljivemu prostoru.

Vsekakor nima vsako gospodinjstvo prostora, namenjenega delavnici in delavskemu orodju. Če med takšne mojstre in mojstrice sodiš tudi ti, posezi po najprimernejših kovčkih, torbah in škatlah za orodje ter jih pospravi in postavi tudi v najmanjši kotiček svoje hiše, stanovanja ali kletnega prostora. Da pa bo temu res lahko tako, se pred nakupom pozanimaj o dimenzijah kovčkov, torb in škatel za orodje (višini, širini in dolžini) ter jih pazljivo prilagajaj količini in velikosti tvojemu že obstoječemu delavskemu orodju. Le s pravo kapaciteto namreč lahko zagotovimo svoje mesto prav vsakemu kosu pripomočkov, aparatur ter orodij za brezhibno urejen dom in vrt.

Za najprimernejši kovček, torbo ali škatlo za orodje se med drugim odločaj tudi na podlagi masivnih materialov, iz katerih so izdelani, da bodo na takšen način lahko zagotavljali ustrezno stabilnost in nosljivost. Prednost imajo zagotovo tisti kovčki, torbe in škatle za orodje, ki z dodatnimi predali ali notranjimi ločenimi stenami omogočajo še večjo urejenost in preglednost. Na takšen način je še pred odprtjem kovčka, torbe ali škatle za orodje mogoče natančno vedeti, kjer se skrivajo najljubše klešče, najmanjši izvijač ali trenutno nujno potrebno kladivo.

Na največjem primerjalnem spletnem mestu ceneje.si prebrskaj številne kovčke, torbe in škatle za orodje ter jih med seboj primerjaj po vseh zgoraj opisanih parametrih. Ujemi najboljšo kombinacijo kakovosti in cene. Zase ali za svojega mojstra/mojstrico zagotovi popolno zbirno mesto ročnega, delavskega orodja.

preberi več
Nasveti 0

Ne spreglej

Zaboj za orodje

v iki-pro

od 597,80 €

Komentarji

Pred 6 leti

UNIOR voziček za orodje 940 ECO

UNIOR voziček za orodje 940 ECO

S tem smo pa naredili red v garaži, ker se je prej vse valjalo povsod in nič nismo našli, kadar smo rabili, sedaj je pa res vse pospravljeno in smo se tudi navadili dajati vse na svoje mesto. Je pa zelo kvaliteten, lepo na koleščkih, da ga lahko premakneš in počistiš zadaj ali pa pelješ ven, če ga rabiš tam.

220 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba