Udarna / vrtalna kladiva

(844 izdelkov)

Ali se ravnokar srečuješ z adaptacijo stanovanja oziroma hiše? Te v kratkem čaka rušenje težkih, masivnih površin, kot so na primer betonske plošče, zidovi, ali pa rušenje keramičnih ploščic na stenah kopalnice? Z udarnimi in vrtalnimi kladivi bodo tovrstne naloge hitro, učinkovito in enostavno končane. Sicer se udarna ali vrtalna kladiva uporabljajo predvsem v gradbeništvu in pri raznovrstnih vodovodnih delih, pa vendar so ravno zaradi svoje vsestranskosti priljubljene tudi kot domače orodje vsakega »mojstrskega« gospodinjstva.

Med kriteriji za prioritetno izbiranje udarnega in vrtalnega kladiva so v prvi vrsti zagotovo nazivna moč ter moč udarca, največje možno število udarcev in zmogljivost ob vrtanju v najtrše površine, kot je med drugim beton. Vsekakor ob nakupovanju upoštevaj še sledenje najvišjim standardom, kamor sodi UVP – antivibracijska tehnologija. Ta omogoča hitro, udobno in ugodno opravljanje še tako zahtevnih opravil. K pravkar omenjenemu bo zagotovo pripomoglo tudi udarno, vrtalno kladivo manjše mase, istočasno pa ob opravljanju nalog pomembne vloge ne bo igrala tvoja fizična moč, pripravljenost in zmogljivost.

Med vsemi udarnimi oziroma vrtalnimi kladivi, pripomočki za dom in vrt smo na spletni strani ceneje.si pripravili tudi široko ponudbo različnih proizvajalcev, trgovcev, trgovskih posrednikov in ne nazadnje številčno paleto priznanih blagovnih znamk udarnih in vrtalnih kladiv. Če si ravno sredi kupovanja le–teh, ti omenjen izbor najboljših zagotovo pride še kako prav. Skratka: preglej, primerjaj in najprimernejšega zase najdi že z le nekaj kliki. Na takšen način se lahko ubraniš hoji po trgovskih centrih (če ti slednje ni ravno po godu), prihraniš čas, ob enem pa se izogneš tudi zmedi na policah raznovrstnega delavskega orodja.

Pokaži več
844 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka