Lepilne pištole

(324 izdelkov)

Ali se nadvse veseliš dekorativnih malenkosti, ki jih med zavijanjem prilepiš na darila? Ti je v užitek raznovrstno pritrjevanje, lepljenje in popravilo na primer lesenih predalnikov, polic in regalov? K vsemu temu in še več odlično pripomorejo lepilne pištole, ki delo popestrijo, naredijo lahkotno, hitro, zabavno, hkrati pa se vseh nalog lotijo profesionalno, zanesljivo in učinkovito. Da bo vse v tvoji hiši, stanovanju, na vrtu, balkonu, terasi, garaži ali delavnici brezhibno pritrjeno in na svojem mestu, si najboljšo in zase najprimernejšo lepilno pištolo zagotovi tudi ti.

Med nakupovanjem lepilnih pištol vsekakor najprej pomisli, za kaj bo najpogosteje uporabljena. Pri tem upoštevaj še svojo domačo in/ali profesionalno rabo. Posledično predhodno preglej, kaj je potrebno storiti pred delom ter kako ravnati med opravljanjem nalog, da bo med tem zagotovljena najvišja varnost in zaščita. Lepilne pištole, kot najbrž že veš, delujejo pod izjemno visoko temperaturo, zato z njimi ravnaj previdno, da preprečiš nesrečo zlepljenja ali opeklin.

Najzmogljivejša lepilna pištola je na svoje delo pripravljena že le nekaj minut po segretju. Zaradi vse večjega napredka tehnologije tudi na področju orodja ter pripomočkov za dom in vrt, je tudi uporaba lepilnih pištol vse enostavnejša. Denimo že samo polnjenje je mogoče preprosto z mikro USB ključkom, nekatere lepilne pištole pa dodatno vsebujejo še prikazovalnik ogrevanja in stanje polne oziroma prazne akumulatorske baterije. Prednost za nakup predstavljajo tudi tiste lepilne »napravice«, katerih dodana funkcija v primeru nekaj minutne nedejavnosti omogoča samodejni izklop.

Da bo nakupna odločitev še lažja, številne ponudnike in njihove izdelke med seboj vrednoti še po priročnosti, kompaktnosti, sami napetosti akumulatorja, po kapaciteti akumulatorske baterije, možnih lepilnih vložkih (tu pozorno preglej dimenzije vstavljivih vložkov), po že omenjenem času segrevanja, temperaturi lepljenja, teži lepilne pištole ter morebitne dodatne priložene opreme (kot je denimo brezplačno lepilo ali USB polnilnik).

več
324 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka