Supermarket

Kotni brusilniki

Za brušenje, rezanje raznovrstnih površin in masivnih materialov, kot so denimo keramične ploščice ali betonski zidaki, potrebuješ kar se da zmogljiv in vsestransko uporaben kotni brusilnik. Da bo odločitev med pestro ponudbo vse več različnimi blagovnimi znamkami čim lažja, preberi, na kaj vse moraš pred nakupom paziti in katere kriterije upoštevati, da tvoj nakup kotnega brusilnika ne bo prenagljen, ampak le najboljša izbira.

Vsekakor prvo na seznam prioritetnih lastnosti kotnih brusilnikov zapiši delavno moč, saj višja kot bo le-ta, bolj zmogljiv in učinkovit bo tvoj novi delavski pripomoček. Torej preveri, kako zmogljiv motor imajo ogledani kotni brusilniki, nato pa preglej še, ali sledijo napredni tehnologiji, najvišjim standardom, kot denimo sistemu Constant Electronic. Ta namreč zagotovi dodatno moč pod obremenitvijo, kar pomeni, da omogoča konstantno hitrost vrtljajev. Prednost kotnih brusilnikov je tudi sistem sprotnega hlajenja, ki še dodatno prispeva k vzdržljivosti in dolgotrajnemu življenjskemu ciklu le-teh – tudi pod velikimi preobremenitvami.

Pri vsakem delu in med vsakim opravilom je na prvem in najpomembnejšem mestu zagotovo varnost in zaščita. Zatorej poglej, kako zagotovljeno zaščito potencialni kotni brusilnik nudi, ter ali ponuja zaščitni pokrov, ki vzdrži, četudi se plošča razleti. K varni uporabi sicer lahko pripomorejo še dolg priključni električni kabel, pa možnost nameščanja ročaja v obe strani. Tudi oprijem ročaja mora biti kar se da udoben in nedrseč, da bo delo mogoče opravljati hitro, zanesljivo in varno.

Med ponudniki kotnih brusilnikov preglej, kdo za najboljšo ceno ponuja najboljšo kakovost in največ dodatne opreme. Med slednjo se na primer lahko uvrstijo pritezna matica, pa vpenjalna prirobnica, zaščitna pokrov in ključ. Poleg vsega omenjenega k prioritetam za nakup dodaj še premer koluta, največje možno število obratov, dimenzijo in maso. Namreč s kotnimi brusilniki,ki tehtajo »preveč«, se zaradi njihove masivnosti lahko poveča okornost, kot posledično tudi podaljša čas opravljanja raznolikih nalog.

preberi več

Nakupovalni nasveti

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Kako izbrati brusilnik?

Brusilnik ne zmore samo brusiti, temveč tudi rezati, polirati ali odstraniti poškodovano barvo. Ker pa ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
861 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka